loading...

18 fotó, amivel nagyon nem stimmel valami. Megtalálod, hogy micsoda?!

Mennyire szoktál megvizsgálni egy fotót? Képes lennél észrevenni rajta egy halovány vízjelet? Esetleg valami oda nem illő dolgot a háttérben? Ha a válaszod igen, akkor jó hírünk van: a sasszemedre ugyanis nagy szükség lesz a most következő 18 fénykép vizsgálata során, melyekben csak az az egy közös van, hogy mindegyiken elrejtőzött előlünk valami oda nem illő…

1. Beépített ügynök. 2. Egyvalami itt nagyon kilóg a sorból. 3. Az egyik közülük egy csaló, de psszt! 4. Ő is labdázni szeretne – ez még nem megvetendő. 5. Szóval így néznek ki smink és csuklya nélkül…? 6. Az egyik BB-8-as szabadabb, mint a többi. 7. Öröm az ürömben: neki hallal is fizethetnek. 8. 27. nap: a buta tehenek még mindig nem sejtenek semmit.

9. Az első három még oké, de az utolsó, mintha nem szabvány tölcsér lenne. 10. Az álcázás nagymestere. 11. Légy óvatos: az egyik közülük jobban a szívére veszi, ha véletlenül elejted játék közben. 12. Megpróbált elvegyülni közöttük. Több-kevesebb sikerrel… 13. ,,Psszt, azt hiszik, én is közéjük való vagyok…” 14. Az egyik doboz eltér a többitől. 15. Ha elég figyelmesen nézed rájöhetsz, hogy az egyik pingvin kabátot visel…? 16. Örökbefogadott testvér. 17. Észreveszed, hogy mi nem stimmel?! 18. Végezetül pedig egy eset, amikor a beilleszkedés nem ment zökkenőmentesen… ?

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Ezt a családi házat 6 óra felépíteni és kevesebb mint 10 millió forintba kerül

Abban az időben, amikor az olasz ingatlanárak a plafont verdesték, a szintén olaszországi székhelyű Renato …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?