loading...

18 színész, aki drámaian megváltozott a hitelesebb alakítás kedvéért

Kedvenc hollywoodi színészeink élete nem csak abból áll, hogy az előre megírt forgatókönyv szerint ugrabugrálnak a kamera előtt, olykor bizony drasztikus változásokon kell, hogy keresztül menjenek a hitelesebb alakítás kedvéért. A BoredPanda.com összegyűjtötte, hogy kik azok a színészek, akik a leglátványosabb ilyen átalakuláson mentek keresztül csak azért, hogy mi a tévéképernyő előtt ülve még jobban beleélhessük magunkat a kedvenc filmjeinkbe.

1. Chris Hemsworth, Thor 2. Christian Bale, A gépész 3. Chris Pratt, A galaxis őrzői 4. Jake Gyllenhaal, Mélyütés 5. Jonah Hill, Maniac 6. Matthew McConaughey, Mielőtt meghaltam 7. Natalie Portman, Fekete hattyú 8. Jared Leto, Mielőtt meghaltam 9. Tom Hardy, Bronson 10. Charlize Theron, A rém 11. Demi Moore, G. I. Jane 12. J.K. Simmons, Az Igazság Ligája 13. Chris Hemsworth, A tenger szívében 14. Tom Hanks, Számkivetett 15. Edward Norton, Amerikai história X 16. 50 Cent, All Things Fall Apart 17. Matthew McConaughey, Arany 18. Zac Efron, Baywatch forrás

loading...

Ezt láttad már?

20 alkalom, amikor az emberek azt hitték, hogy valami divatos dolgot vásároltak – de tévedtek

A divatvilág egy veszélyes, útvesztőkkel és csapdákkal teli rengeteg – éppen ezért nem is szabad …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?