loading...

18 tervező, akinek csak egy feladata lett volna – de az sem sikerült

Mindig is voltak, vannak és lesznek is olyan szakemberek, akik nem veszik eléggé komolyan a munkájukat és mindenre egy gyorsabb, egyszerűbb megoldást keresnek még akkor is, amikor ez szinte lehetetlen. Az ilyen mesterek „remekművei” általában annyira látványosra sikerülnek, hogy az ember már szinte tényleg csodálkozik a benne rejlő abszurditáson. Épp úgy, mint a most következő, látványos megoldásokon.

1. Itt garantált, hogy minden reggel egy kellemes fejfájással indul a liftet használók napja. 2. Csúszda azoknak, akik szeretnek veszélyesen élni. 3. Valami nem stimmel. 4. Hogy biztonságos-e? Kétségtelen. Funkcionális-e? Na, az már más kérdés. 5. Képzeld azt, hogy kenguru vagy. (igen, ez Magyarország) 6. Senki sem ígérte, hogy könnyű lesz. (igen, ez is Magyarország) 7. Egy WC azoknak, akiknek nincs rejtegetnivalójuk mások előtt. 8. A nap kihívása: próbáld meg megszámolni, hogy hány lépcsőfok van ezen a lépcsőn. 9. Nem sokat foglalkoztak a megtervezése közben a fizika törvényeivel. 10. Kerékpár + rácsos csatornafedél = totális katasztrófa. 11. Nincs biztonság. Cigizz egyet először. 12. Nem a legbiztonságosabb módja ez egy vezeték elvezetésének. 13. Ezért fontos, hogy csak olyan szakembert alkalmazzunk, akinek bizonyíthatóan van témába vágó iskolai végzettsége. 14. Nem tették vele sokkal könnyebbé a mozgássérültek életét. 15. Mission: Impossible. 16. Modell lány egy csomagolás élén. 17. Irónia a köbön. 18. Valami nagyon apró kezű szakember tervezhette ezt a csapot.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

14 illusztráció, ami megmutatja, hogyan változik meg az életünk, amikor megjelennek benne a gyerekek

Minden ember életében történnek olyan események, melyek után már egyszerűen nem képes úgy élni, mint …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?