19 ember, akinek az ötlete vagy zseniális, vagy csak szimplán totális őrültség

1. Amikor nincs pénz a fűtőrendszer megjavítására, de vannak helyette kreatív ötletek.

  

2. Az üzleti érzék a vérében van.

  

3. Ez a lány nem fogja megenni a popcornt az előzetesek alatt. 4. Egy késbolt, aminek a kilincse szintén késből készült. 5. Tökéletesen álcázott titkos szekrény. 6. ,,Egy hónappal a felújítás után betört a csempém és nem volt pénzem a javításra. Ezért más megoldást kellett találnom.” 7. Ez a srác szokatlan módszert választott álmai szerelmének lekenyerezéséhez.

„Leanne, én vagyok, Derrick. Nem volt olcsó, hogy felkerüljön az üzenetem erre az üdítős palackra, de be akartam bizonyítani, hogy milyen fontos vagy nekem. (döntenem kellett, hogy vagy ez, vagy egy gyémánt gyűrű) Szóval megtisztelnél engem azzal, hogy Mrs. Derrick Kugelman leszel? Örökké a Tiéd, Derrick.”

8. Rájött, hogy nem kapni külön fogantyút a csaphoz, ezért improvizált. 9. A robotporszívók kihívója: turbókefe.

10. Egy kertkapu, amit szintén téglával burkoltak, hogy ne rontsa el az összhatást. 11. ,,Nem volt itthon semmi, amit karácsonyi koszorúként használhattunk volna, de a Lego segített.”

  

12. Láttunk már ilyen hátizsákot macskával, na de papagájjal?!

  

13. ,,Az autószerelő 900 dollárt kért volna a duda megjavítására, de inkább magam orvosoltam a problémát.” 14. ,,Meguntam, hogy a gyerekek folyamatosan eltökítik a távirányítókat.” 15. Anatómia puska. 16. Pénztárcabarát tengerparti bár. 17. Az igényei megelőzték a technikai fejlettséget. 18. ,,Azt hiszem, ma lencsevégre kaptam Mary Poppinst.”

19. Túl sok poggyásza volt, és félt, hogy elveszíti őket.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏