19 építészeti “remekmű”, amin tényleg már csak nevetni lehet

1. A renovált változat sajnos sosem lesz olyan, mint az eredeti. 2. ,,Miután a ‘szakember’ elkészült a munkával, megkérdezte tőlem, hogy miért vannak azok a zöld matricák a mosogatón…” 3. Nem sokon múlott a siker. 4. A csálé vízsugár miatt a csap érzékelője folyamatosan úgy érzékeli, mintha egy ember keze lenne a csap alatt, ezért megállás nélkül folyik.

5. ,,Felszereltük a tűzjelzőt, főnök!” 6. Örök panoráma egy omladozó gyárkéményre. 7. VIP hely jutott neki a csarnokban.

8. ,,Akkor is itt lesz ez a lépcső és kész” – mondta a tervező. 9. Csak a fél épület felújítására volt pénz. 10. A Vas megyei Körmenden különös kultúrája van a bicikliút-építésnek. 11. Rögtönzött konyhacsap. 12. Bizonyára fontos építészeti okai voltak annak, hogy ez a WC a lépcsőfordulóba került. 13. Vészkijárat, váratlan meglepetéssel. 14. Nyilván a zuhanyfüggöny zavarta meg a szakikat, akik így nem vették észre, hogy a zuhanyzó tulajdonképpen a függöny másik oldalán lett kialakítva. 15. ,,Pár óra alatt megcsináljuk az ablakot” – mondták. 16. Rámpa azok számára, akik szeretik az extrém sportokat. 17. A kagylót még csak-csak leveszik, de a tárcsázással lehetnek azért gondok. 18. Lépcső a semmibe. 19. Láttál már zuhanykabinba nyíló bejárati ajtót? Hát akkor ez is megvolt, most már nyugodt szívvel mehetsz lefeküdni… ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏