19 fotó, ami bizonyítja, hogy a magassarkú cipőket maga az ördög találta fel

1. Csak a nők képesek ilyen precíz és megfontolt számításokat végezni a pillanat tört része alatt. 2. Szegény úgy jár, mint egy újszülött zsiráf. 3. A kis lábujjak szeretnek külön életet élni. 4. Legyetek óvatosak a mozgólépcsőn! 5. Még az anyatermészet is rühelli a magas sarkakat. 6. Fű…a magassarkú cipők ősi ellensége. 7. Persze azért vannak, akik ügyesen ki tudják cselezni. 8. ,,Ma hazahoztam magammal a fél lakótelepet.” 9. Nézd ezeket a boldogtalan, megviselt lábujjakat. 10. A klasszikus *kipp-kopp*, amikor egy fémdarab vagy kavics ragad a sarokra. 11. ,,Neem, ez nem direkt szaggatott a térdemnél, csak elestem tegnap a magassarkúmban.” 12. Egy ilyen malőr még a legdögösebb szettet is pillanatok alatt hazavágja. 13. Szegény modell lánynak is voltak már valószínűleg jobb napjai.

14. A kínaiak és a divat mindig is összeférhetetlenek volt egymással. 15. A pillanat, amikor a magas sarok úgy dönt, hogy elhagy téged, de azért a szelleme kísérteni fog még egy darabig. 16. Elment úgy, hogy el sem búcsúzott. 17. ,,Tegnap este magassarkú cipőben mentem moziba…ez lett a vége.” 18. Szegény lány megpróbálta a lehetetlent.

19. Végezetül pedig: a nap legjobb része…?

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?