19 fotó, ami bizonyítja, hogy az élet tele van drámai fordulatokkal

1. ,,Elejtettem a kávésbögrémet, ami aztán egy tökéletes kört rajzolt a padlón. Már féltem, hogy esetleg megnyílik a pokol kapuja…” 2. Valaki épp most hagyta abba a diétát, amit el sem kezdett. 3. A felnőtt élet tele van csapdákkal. 4. Nekiállt leborotválni a haját a fél 6-os villamoson. 5. ,,A kutyám rám ugrott, én pedig véletlenül leöntöttem müzlivel. Ha szemmel ölni lehetne…” 6. Közeleg a robotvilág? 7. Amikor egy pillantás többet mond minden szónál.

  

8. ,,Csináld nyugodtan…ez fagyi…nem fog kiesni” – mondták.

  

9. Szavakkal kifejezhetetlen fájdalom. 10. ,,Úgy tűnik, hogy a kutyám nem értékelte a halloweeni jelmezem.” 11. A kutyák és az ajtók örök háborúja. 12. A gyerekek görbe tükröt mutatnak nekünk, felnőtteknek. 13. ,,Szerinted ez vicces?!” 14. Az „év legnagyobb vesztese” díj nyertese 2018-ban:

15. ,,Úgy gondoltam, hogy én egymagam is képes vagyok megjavítani a sütőt.” 16. Schrödinger-autója: úgy tűnik, hogy ott van, közben még sincs.

  

17. A legszomorúbb történet 4 mondatban.

  

18. ,,A kozmetikai bolt előtt várakozó férfiak mindig szebbé teszik a napomat.” 19. A riporter próbálja eljátszani, hogy milyen szörnyű vihar tombol, erre a háttérben sétáló emberek…?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏