loading...

19 fotó, ami láttán újraértelmezzük a teljes kudarc kifejezést

1. Egy igazi lázadó. 2. ,,A testvérem megakarta örökíteni a vadászatát, ám a nyíllal nem az állatot, hanem a több százezer forintos tükörreflexes fényképezőgépét sikerült keresztül lőnie.” 3. Úgy tűnik, hogy valaki nagyon nem szeret fényképezkedni. 4. ,,A lányom ma fagyasztott koktélt készített.”

5. Lucas egy antik vázát vásárolt magának, ám az alján talált egy matricát. Lucas megpróbálta eltávolítani ezt a matricát. Lucas most ideges. 6. Elképzelés vs. valóság. 7. Ezzel a mára tervezett relaxáló kényeztetést határozatlan időre elhalasztjuk. 8. Ez az arckifejezés többet mond ezer szónál. 9. Egy vékony csíkot szeretett volna a hajába, ám olyan borzasztó lett, hogy inkább a kopaszság mellett döntött. 10. ,,Megpróbáltam panorámaképet készíteni a kutyánkról, de bemozdult.” 11. ,,A kisebbik kutyám nem túl jó elkapó.” 12. Megpróbált szelfizni egyet a pónival. 13. Elképzelés vs. valóság. 14. Hozzáférés megtagadva. 15. ,,Életem legjobb online vásárlása.” 16. ,,Így néz ki a sushi az egyetememen.” 17. ,,Rengeteg pénzt spóroltam, hogy megvegyem magamnak ezt a drónt. Így végezte…” 18. Ez a vacsora sem ment a terv szerint.

19. A kisgyerekeknek megengedték, hogy kipróbálják, milyen a tűzoltó tömlő élesben.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

20 állat, akiknek a trükkjei gyomorfájásig nevettetnek

Régóta köztudott, hogy a depresszió gyógyításának egyik legjobb módja a háziállataink társasága. Ez nem meglepő, …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?