19 tökéletes pillanatban készült fotó, amin az emberek furcsa dolgokra lettek figyelmesek

1. A ködös nap közben érte őt a váratlan megvilágosodás… ?

2. ,,A nővérem készítette ezt a fotót, miközben épp egy hatalmasat belerúgott az asztalba. Fél másodperc múlva már minden úszott a kávéban.” 3. Becsapós perspektíva. 4. Ebben a Portland-i bárban úgy tűnik, hogy a piros-kockás inges férfiak rögtönzött találkozót szerveztek. 5. Az akváriumon átsütő napfény prizmaként vetül a falra. 6. Egy fa, aminek már csak ott vannak levelei, ahol a lámpa fénye közvetlenül éri őt. 7. Egy rövid történet arról, hogy hogyan képes varjúvá változni egy macska, pusztán a feje elfordításával. 8. Csak egy szép fotót szerettek volna a strandon, de véletlenül megformázták SpongyaBob árnyékát. 9. Amikor Téged szólít a tanár és nem találod a prezentációdat. 10. ,,Ebben a festékes vödörben úgy néz ki a folt, mint egy macska, aki épp egy halat próbál megenni a mancsával.” 11. A természet kreativitása szintén rendkívül véletlenszerű. 12. Jól nézd meg ezt az iPhone-t, mielőtt a kép alatt elolvasod, hogy mi is látható a képen pontosan.

Nos, ez valójában még véletlenül sem egy iPhone, hanem egy fürdőkád, némi vízzel és egy színes fürdőbombával elszínezve.

13. ,,Direkt messzebb álltam, hogy árnyékban parkoljak a kocsimmal…” 14. A videojátékokból már megtanulhattuk, hogy ez valószínűleg azt jelenti, hogy a barátodnak hirtelen kérése támad feléd. 15. Egy madár, ami úgy döntött, hogy megzavarja a Napról készült fotót, de valójában így tette tökéletessé. 16. Ez az autó szemmel láthatóan elégedetlen valamivel. 17. Természetes ásványok, amik inkább hasonlítanak néhány szelet ízletes pizzára, mint kövekre. 18. Így néz ki egy fogorvos autója télen. 19. ,,A barátommal épp az erdőben sétáltunk, amikor egy hatalmas szivárvány-medencébe botlottunk.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏