20 alkalom, amikor a hotelek és szállodák mindenkit megleptek a kreativitásukkal

A vendéglátás egy tipikusan olyan terület, ahol mindent meg kell tenni azért, hogy a vendégeknek kimagasló élményben legyen részük, máskülönben a vendéglátó egységek hamar eltűnnek a süllyesztőben. A mai modern világban persze nem könnyű olyan egyedülálló dologgal előrukkolni, ami képes meglepni és lenyűgözni a vendégeket, de azért időről-időre sikerül.

Épp úgy, mint a most következő hoteleknek és szállodáknak, akik nemcsak a vendégeiket, de az ő internetre feltöltött fotóiknak köszönhetően az egész internetet megnyerték maguknak.

1. ,,A haverom megkérte a szállodát, hogy csináljanak egy erődöt neki, mire érkezik.” 2. Ebben a hotelben direkt megkérik a vendégeket, hogy vigyék haza a szappant, így nem kell feleslegesen kidobni a még használható szappanokat. 3. ,,A kínai hotelben, ahol megszálltam, ilyen kártyákat osztogatnak, hogy a taxisofőrnek pontosan meg tudjuk mutatni, hova szeretnénk menni, illetve hazafele jövet, hogy hol található a szállodánk.” 4. Ebben a hotelban mindent megtettek azért, hogy a vendégek könnyedén rá tudják csatlakoztatni a laptopjukat a tévére. 5. ,,A takarítónők megtalálták a Szürke 50 árnyalata című könyvet az ágyam mellett. 6. Ebben a svájci hotelben minden adott a tökéletes fürdőzéshez – természetesen a gumikacsa is. 7. Időjárás “jelző” tábla, egy szálloda udvarán.

Ha a kókuszdió mozog….fúj a szél.
Ha nem mozog…nyugodt az idő.
Ha nedves…esik az eső.
Ha száraz…napos az idő.
Ha fehér…esik a hó.
Ha nem látszik…köd van.
Ha eltűnt…hurrikán van.

8. Ebben a német szállodában egy fedett lakókocsipark található. 9. ,,A hotel takarítója megtalálta a napszemüvegemet.” 10. Ennek az ötletes kialakításnak köszönhetően garantált, hogy nem süt be a Nap a függönyök között. 11. Ennek a hotelnak a mosdójában manuális szappanőrlő segítségével moshatnak kezet a vendégek. 12. ,,Egy szálloda előtt találtuk ezt az érdekességet.” 13. ,,A hotelom alagsorában olyan speciális szobák találhatók, amik régi vagonokban lettek kialakítva.” 14. Ebben az egyiptomi hotelben tudják, hogyan nyűgözzék le a vendégeket. 15. Ennek a szállodának az éttermében tudják, hogy a gyerekkel nehéz az étkezés. 16. ,,A hotelomban szívószál helyett citromfüvet adnak az italokhoz.” 17. ,,Így néz ki a szingapúri hotelem. Szerintem a látvány önmagáért beszél.” 18. Ebben a szállodában külön fekete törülközőt adnak a sminklemosáshoz. 19. Ebben a svájci hotelben különféle konnektorok találhatók, hogy senki se kerüljön bajba emiatt. 20. Ebben a hotelben helyi SIM-kártyás telefont kínálnak a vendégeknek, hogy az internet segítségével könnyedén tájékozódhassanak a környéken.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏