loading...

20 alkalom, amikor az esküvői fotósok valami igazán furcsa dolgot kaptak lencsevégre

1. Egy részeg vendég és az esküvői fotós esete. 2. Lányok…ezt jobb, ha megjegyzitek: soha ne ugrabugráljatok az esküvői ruhátokban. 3. Megunta a b*szakodást a gyűrűvel. ?

4. Majdnem sikerült kilőni a vőlegény szemét a konfettivel. 5. Mindannyiunknak van egy ilyen barátja. 6. Hát őt vajon ki hívta?! 7. A feledékeny barát összekeverte az esküvő és a legénybúcsú napját. 8. Ellopta a showt az ifjú pártól. 9. Eltartott egy ideig, míg leesett, hogy ezek nem törpe koszorúslányok, hanem csak egyszerűen a pasijuk combján ülnek. 10. Egy újabb búskomor fiatal, aki nem dobott hátast az életre szóló szerelem szépségétől. 11. Szegény koszorúslány rajta kívülálló okok miatt úgy döntött, hogy a boldogító “igen” közben csap egy hasast a pap lábai elé. 12. ,,Elbírunk” – mondták. ,,Nem fogunk elejteni” – mondták. 13. Minden adott volt ehhez a tökéletes esküvőhöz, ám pechükre a helyi tengerészgyalogosok épp ekkorra időzítették a kiképzésüket. 14. Közös esküvői torta felvágás?! Ugyan, kérlek. Csak a gyros. 15. Baljóslatú? Netán a szerencse jele? Egy biztos: látványos. 16. A hosszúra nyúlt leánybúcsú átka, avagy íme az ifjú ara, fél órával az esküvő kezdete előtt, a hotel folyosóján feküdve. 17. Minden oké, azt leszámítva, hogy az ifjú vőlegény beleejtette az egyik cipőjét a tóba, így féllábbal hozta le a ceremóniát. 18. Jó ötletnek tartották, ha készítenek egy fotót az esküvőjük napján nyomtatott újsággal. Hááát, nem volt az. 19. Nem tudom, ki lehet az a nő a háttérben, de hogy mind a két család szívből utálja azóta, az egészen biztos. 20. Az utolsó pillanatig kiélvezi a legényéletet.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

18 kép ami bebizonyítja, hogy a világ teljesen más, mint amilyennek első pillantásra hinnéd

Ha már azt hinnéd, hogy mindent láttál a világból – mutatunk most egy újabb adag …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?