20 állat, akiknek a trükkjei gyomorfájásig nevettetnek

Régóta köztudott, hogy a depresszió gyógyításának egyik legjobb módja a háziállataink társasága. Ez nem meglepő, hiszen amellett, hogy kiskedvenceink soha nem hagynak cserben minket és mindig tiszta szívből örülnek a társaságunknak, olykor elképesztő mutatványokkal képesek szórakoztatni bennünket. Akárcsak a most következő gyűjteményünkben található állatok, akik között például akad olyan ló, aki imád a pulóverek cipzárjával játszani, de olyan macska is, aki a gazdáját utánozva sziesztázik. És akkor ők még csak a hab a tortán.

1. ,,Kificamodott a bokám és a macskám úgy döntött, hogy szolidaritást vállal velem.” 2. ,,Azt hiszem, hogy a macskám határozottan arra utal, hogy nem töltök vele elég időt.” 3. ,,A kutyánk mindig ugyanabban a pózban alszik, a kedvenc játékával a szájában.” 4. Mindannyian szeretjük leellenőrizni a víz-hőmérsékletet, mielőtt beállunk a zuhany alá. 5. Macska-szadizmus.

6. ,,A kutyám folyamatosan próbálja elkapni a saját farkát. Ma sikerült neki, és elaludt a farkával a szájában.” 7. ,,Rosszul éreztem magam, úgyhogy a kutyám odahozta nekem a kedvenc játékát, amit akkor kapott, amikor beteg volt.” 8. Egy aprócska vörös macskamedve reakciója egy hatalmas sziklára.

9. Váratlan támadásra váratlan reakció.

10. ,,A bulldogom folyamatosan ellehetetleníti a filmezésünket.” 11. ,,A kutyám pont úgy néz ki alvás közben, mint egy sivatagban heverő antilop-koponya.” 12. ,,A macskám szeret a széktámlán aludni, ebben a pózban.” 13. ,,A kutyám a kedvenc játékait teszi az ágyába, és ő inkább a földön alszik.” 14. A rendőrőrs macskája imád szelfizni. 15. Ennek a lónak a cipzárok a gyengéi. 16. ,,Tesó, mi a franc van a fejeden?!” 17. ,,A kutyám úgy gondolja, hogy nem látom őt, amikor csukva van az üvegajtó.” 18. ,,Tűnjünk innen, jobb, ha nem kezdünk ki velük…” 19. ,,A kutyám és a labdázás.” 20. Ezekkel a nindzsa-mozdulatokkal egy akciófilmben is megállná a helyét.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏