20 állatos fotó, ami láttán Te is rögtön ünnepi hangulatba kerülsz

1. Hagyományos karácsonyi fotó. 2. Benne él az ünnep. 3. Egy év sok idő, a tavaly karácsonyra kapott kiskutya pedig sokat cseperedett azóta. 4. ,,Mi van? Csak egy dísz vagyok…menj innen.” 5. Mindannyian izgalomba jövünk a karácsonyfa látványától.

6. ,,Készíttettem egy karácsonyfadíszt a macskámról. Szerintem tetszett neki.” 7. Ő itt Daisy. 9 éves és imádja a karácsonyi pulykavacsorát, szóval alig várja szentestét. 8. ,,Teddy minden évben úgy néz a fára, mintha most látna ilyet először.” 9. A macska nézéséből ítélve nem sokáig fog ez a fa állni. 10. A legjóképűbb manó, akit valaha láttam. 11. Vannak, akik már most gyakorolják a pózolást az ünnepi fotókhoz. 12. ,,A karácsonyi ajándékok várják, hogy odaadhassam őket a gyermekeimnek. A gyerekek persze még nem is sejtenek semmit…” 13. ,,Különleges karácsonyfadíszt készítettem a kutyusom első karácsonyára…” 14. ,,Még időm sem volt minden díszt felrakni a fára…” 15. A pingvinek is készen állnak a karácsonyra.

16. ,,A barátnőm anyukája küldött nekem egy fotót a karácsonyi dekorációról, de valami a képen elvonta a figyelmem…” 17. ,,Karácsony. Jah. K*rvára örülök neki, mondhatom.” 18. Macskabiztos karácsonyfa. 19. A legjobb ajándék.

20. Ez azért borítékolható volt, valljuk be…?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏