20 boldog pillanat, ami jobban felmelegíti a szíved, mint a júliusi napsütés

1. ,,A 74 éves nagypapámmal hullámvasutaztam. Olyan izgatott volt, mint egy kisgyerek.” 2. „Édesanyám egész életében dolgozott, hogy felnevelje a 4 fiát és segítse a szüleit. Ma végre jutott egy kis ideje magára és megvásárolta azt a táskát, amiről hosszú évek óta álmodott. Most boldog.” 3. ,,David Hasselhoff segített taxit fogni és beszállni a taxiba a mozgássérült testvéremnek.” 4. Egy kislány, aki hosszú idő után végre újra találkozott az édesapjával.

5. ,,5 évnyi kétségbeesett próbálkozás után…” 6. Alekszandr Ovecskin bearanyozta ennek a fiúnak a napját.

7. ,,Másfél éve hoztam haza a menhelyről, azóta is minden nap az ölembe ül, követ mindenhova és alig várja, hogy velem lehessen.” 8. ,,A két évvel ezelőtti sérülésem után végre újra meggyógyultak a lábaim és megint azt csinálhatom, amit szeretek.” 9. ,,A fiamat megtanítottam a fafaragás mesterségére. Ez az első önálló munkája, büszke vagyok rá!” 10. ,,Ma végre beköltöztünk az első otthonunkba. Lehet, hogy nem a legnagyobb vagy nem a legszebb, de a miénk!” 11. A rák leküzdése után ennek a harangnak a megkongatása jelenti a végleges gyógyultságot.

12. ,,Apám új hobbit talált magának: méhész lett. Sosem láttam még ilyen boldognak.” 13. A kis bajnok első önálló lépései.

14. ,,A Bora Borán töltött nyaralásunk fénypontja.” 15. ,,Mielőtt és miután hazavittük őt a menhelyről.” 16. ,,Édesapám 5 évig ugyanazzal a busszal ment munkába és utána haza, ami alatt számtalan barátságot kötött. Ma, a nyugdíjba vonulása napján ezek az utazótársak tartottak neki egy spontán búcsúbulit.” 17. ,,A férjem ma szólt, hogy siessek haza, mert egy szellem van a házban. Ő itt az új kiskutyánk, Freddie.” 18. ,,Csak áll meg egy pillanatra, és nézd, milyen gyönyörű az én kis öreglányom…” 19. Színtiszta gyermeki boldogság.

20. Ez a hallássérült férfi épp most tudta meg, hogy apa lesz.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏