20 ember, aki a frizurájával világhírnevet szerzett magának az interneten

1. ,,Ezt kértem a fodrászomtól és ezt kaptam tőle végül…”

  

2. ,,A húgomnak készítettem ezt a frizurát, azóta nem áll szóba velem.”

  

3. ,,Divatos frizurát szerettem volna, de nem erre számítottam.” 4. Amikor a fodrászod eredeti szakmája 3D-modellező.

5. ,,Az osztálytársam annyira szereti a matekot, hogy egy gyökjel és egy X van a hajába vágva.” 6. ,,Ezt tette ma velem a fodrászom.” 7. ,,Csak azt kértem tőle, hogy hozza egyenesbe a frufrum.” 8. Amikor a fodrász 5000 forintot kér a hajvágásért, de csak 4500 van nálad. 9. ,,Ezt a fotót egy híres rapperről találtam a neten. A bátyám pont így nézett ki 9 éves korában.” 10. ,,Balra, amit akartam…jobbra, amit kaptam. Te is látod a különbséget?” 11. Amikor a fodrászod szerelmes beléd, de nem tudja, hogyan adja ezt tudtodra.

  

12. ,,Hosszú idő után anyám végre rávette apámat, hogy menjen el fodrászhoz, ahol apám ilyen frizurát vágatott magának. Tanulság: vigyázz, mit kívánsz.”

  

13. ,,Életem legrosszabb fodrászának a műve. 5 napig sétáltam így és kaptam a bókokat, míg rá nem döbbentem, hogy szarkazmus az egész. Azóta sapkában és kapucniban járok.” 14. ,,Pénzt akartam spórolni, úgyhogy megkértem a barátomat, hogy vágja le a hajamat. Határozottan rossz ötlet volt.” 15. ,,Az unokatestvérem először járt az új fodrászánál. Nem valószínű, hogy visszamegy.” 16. ,,Hiába mondtam a fodrásznak, hogy ne olyan erősen…még szerencse, hogy nem kellett kifizetnem.” 17. Hogyan fiatalodj 20 évet egy pillanat alatt.

18. ,,Megkértem a fodrászt, hogy készítse el a képen látható ombre frizurát. Ez lett belőle.” 19. Ha a dupstep egy frizuradivat lenne. 20. Végezetül egy srác, aki egy megállított videón mutatta meg a fodrászának, hogy milyen hajat szeretne, a fodrász pedig a play gombot is belevágta a hajába. ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏