loading...

20 ember, aki hihetetlen szerencsével kezdte az újévet

1. Egy fényképész, aki valószínűleg elkészítette élete legjobb képét. 2. Nem kellett messzire menniük szilveszter éjjel, a városi tűzijátékozást ugyanis az ablakuk előtt rendezték. 3. ,,Tavaly ellopták tőlem a mobiltelefonomat, idén nyertem egy iPhone X-et az egyik mobilszolgáltató nyereményjátékán…” 4. ,,Kiléptem az ajtón és ez a kis madárka a kezembe repült. Most úgy érzem magam, mint egy Disney-hercegnő.” 5. ,,A kamerám ugyan elázott, de ezért a képért akkor is megérte…” 6. ,,Minden idők legjobb szilvesztere: a kisfiam megtette élete első lépéseit.”

7. Valakire rámosolygott az italautomaták Fortunája… ? 8. Ez a kutya megmentette a gazdája életét, aki elcsúszott a jégen és eszméletét vesztette. A kutya mellette maradt és melegítette őt, nagy valószínűséggel ennek köszönheti, hogy túlélte a fagyos éjszakát. 9. ,,Vásárolni mentünk a lányommal, erre összefutottunk Keanu Reeves-el. 10. Senki más nem vett jegyet erre a járatra, így teljesen egyedül utazott egy 120 személyes repülőgépen, mintha csak a magángépe volna, személyzettel… ? 11. ,,Sálamra pottyant egy tökéletes hópehely, amelyhez hasonlót utoljára a tankönyvekben láttam…” 12. ,,Szilveszter éjjelén találtam a földön egy érmét, ami pont akkor lett 100 éves.” 13. Ritka pillanat, amelyhez hasonlót nem mindennap látni. 14. ,,Hazavittük a kislányomat a kórházból, a kutyánk pedig azonnal beleszeretett.”

15. ,,Egy ismeretlen ember egy pár kesztyűt adott nekem, miután látta, hogy a kezeimet lehelve melegítve fagyoskodok a buszmegállóban.” 16. Élete első havazása… ? 17. Kellemes meglepetés. 18. Ennek a háznak a tulajdonosait evakuálták az erdőtűz miatt, ám mielőtt elmentek otthonról, bekapcsolták a kerti öntözőrendszert. Így utólag visszanézve zseniális ötletnek bizonyult! 19. Egy nagymama, aki megkapta a sütőt, amiről álmodott… ?

20. Végezetül pedig a török médiában nagy port kavart szíriai menekült kisfiú megható története, aki egy edzőterem előtt csodálta, ahogy edzenek az emberek, majd a terem tulajdonosa kiment, behívta őt és egy életre szóló bérlettel ajándékozta meg a hazájából menekülni kényszerülő kisfiút.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

17 fotó, ami bizonyítja, hogy semmi sem ironikusabb, mint az édesanyák humora

Az életvidám és jó humorú szülők gyermekei magabiztosabbak és optimistábbak, mint a többség, arról már …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?