20 ember, aki hihetetlen szerencsével kezdte az újévet

1. Egy fényképész, aki valószínűleg elkészítette élete legjobb képét. 2. Nem kellett messzire menniük szilveszter éjjel, a városi tűzijátékozást ugyanis az ablakuk előtt rendezték. 3. ,,Tavaly ellopták tőlem a mobiltelefonomat, idén nyertem egy iPhone X-et az egyik mobilszolgáltató nyereményjátékán…” 4. ,,Kiléptem az ajtón és ez a kis madárka a kezembe repült. Most úgy érzem magam, mint egy Disney-hercegnő.” 5. ,,A kamerám ugyan elázott, de ezért a képért akkor is megérte…” 6. ,,Minden idők legjobb szilvesztere: a kisfiam megtette élete első lépéseit.”

7. Valakire rámosolygott az italautomaták Fortunája… ? 8. Ez a kutya megmentette a gazdája életét, aki elcsúszott a jégen és eszméletét vesztette. A kutya mellette maradt és melegítette őt, nagy valószínűséggel ennek köszönheti, hogy túlélte a fagyos éjszakát. 9. ,,Vásárolni mentünk a lányommal, erre összefutottunk Keanu Reeves-el. 10. Senki más nem vett jegyet erre a járatra, így teljesen egyedül utazott egy 120 személyes repülőgépen, mintha csak a magángépe volna, személyzettel… ? 11. ,,Sálamra pottyant egy tökéletes hópehely, amelyhez hasonlót utoljára a tankönyvekben láttam…” 12. ,,Szilveszter éjjelén találtam a földön egy érmét, ami pont akkor lett 100 éves.” 13. Ritka pillanat, amelyhez hasonlót nem mindennap látni. 14. ,,Hazavittük a kislányomat a kórházból, a kutyánk pedig azonnal beleszeretett.”

15. ,,Egy ismeretlen ember egy pár kesztyűt adott nekem, miután látta, hogy a kezeimet lehelve melegítve fagyoskodok a buszmegállóban.” 16. Élete első havazása… ? 17. Kellemes meglepetés. 18. Ennek a háznak a tulajdonosait evakuálták az erdőtűz miatt, ám mielőtt elmentek otthonról, bekapcsolták a kerti öntözőrendszert. Így utólag visszanézve zseniális ötletnek bizonyult! 19. Egy nagymama, aki megkapta a sütőt, amiről álmodott… ?

20. Végezetül pedig a török médiában nagy port kavart szíriai menekült kisfiú megható története, aki egy edzőterem előtt csodálta, ahogy edzenek az emberek, majd a terem tulajdonosa kiment, behívta őt és egy életre szóló bérlettel ajándékozta meg a hazájából menekülni kényszerülő kisfiút.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏