20 ember, akinek látványos balszerencsével indult az újév

1. A japán stílusú ajtókat egyértelműen nem háziállat lakta otthonokba tervezték.

  

2. ,,Miért vegyek tűzijátékokat, ha a lakótelep többi lakója úgyis vesz és én ingyen nézhetem – gondoltam. Nos, ilyen kihalt volt lakótelepünk szilveszter éjjel.”

  

3. Talán emlékezetből próbálta meg lerajzolni a mester, nem tudjuk.

4. ,,Még jó, hogy csak egy iPhone volt. Ha Nokia lett volna beletörtek volna a kutyám fogai.” 5. ,,Az új pizza-szeletelőm túl jól végzi a dolgát.” 6. ,,Találd ki, ki keverte össze a juharszirupot a szójaszósszal ma reggel…” 7. Túl sok volt rajta a kakaópor. 8. ,,Kimostam a pulcsimat, de mivel nincsen szárítónk, ezért ki raktam megszáradni a -9 °C-ba. 9. Csak utánozni szerette volna az Instagram-modelleket. 10. ,,A bérlőm azt mondta, hogy tönkrement a WC-tartály.” 11. ,,Direkt többet fizettem, hogy ablak mellé ülhessek.”

  

12. ,,Kettőben üres filter volt, egyben pedig még filter sem.”

  

13. ,,Meglátogatott a 2 éves unokaöcsém.” 14. Valaki túlságosan is kapkodva hagyta el az autóját tegnap este. 15. Amíg létezik marketing, a vevők csalódása is elkerülhetetlen lesz. 16. ,,Ilyen az, amikor megpróbálom megoldani a problémáimat.”

17. Amikor még a mártás is ellened van. 18. ,,Vettem egy olcsó tisztítószert. Az hagyján, hogy nagy harc volt kinyitni, de üres volt.” 19. ,,Minden rendben volt, amíg anyám el nem dobta a pitét.” 20. Ez a fotó szavak nélkül is komplett történetet mesél.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏