20 fotó, ami bármennyire is hamisnak tűnik, valójában teljesen igazi

1. ,,A régi tesitanáromnak van egy 190 centis huskyja.”

  

2. Mernél lakni egy ilyen épületben?

  

3. Ez a felhő pont úgy néz ki, mint egy férfi, aki kifújja a füstöt. 4. A fa árnyékában a hó érintetlenül maradt a tetőn. 5. Ez a két szikla épp úgy néz ki, mint egy ujjszülött gyermeket szoptató édesanya. 6. Tökéletes narancs – akár a mesékben. 7. Optikai szálak segítségével készült világító esküvői ruha. 8. Ez egy igazi szobor Olaszországban. 9. Mumifikált dinoszaurusz egy kanadai múzeumban. 10. Egy felhő, ami úgy döntött, hogy kiegészíti a faágat. 11. Hosszú záridő + zöld lézer, Photoshop nélkül.

  

12. A kosárlabdajátékos Boban Marjanović, és az énekesnő Kristin Chenoweth, egy közös fellépés előtt.

  

13. Az Isztambuli Egyetem könyvtárának kilátása olyan, akár egy pazar számítógépes háttérkép. 14. A borospoháron tükröződő fény miatt olyan, mintha a képen lévő tűz valóságos lenne. 15. ,,Ma reggel egy páratlan téli táj fogadott a kocsim szélvédőjén.” 16. Egy sikeres rákhalászat. Igen, ezek a rákok valódiak. 17. Villásfarkú szalakóta. Igazán ritka madárfaj. 18. A világ talán legnagyobb szarvasmarhája Nyugat-Ausztráliában. 1400 kilogrammos súlya és közel 200 centiméteres magassága miatt a vágóhidak nem vállalják a levágását.

19. Amikor a markológépek kezelői perfekcionisták. 20. A mexikói meztelen kutya épp úgy néz ki, mint egy bronz szobor.

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?