loading...

20 fotó, ami bizonyítja, hogy a dolgok nem mindig mennek terv szerint

1. Szegény denevérek most nem kelhetnek át az úton. 2. Kell egy kis idő, amíg felfogjuk a szemünkkel, de ezt a földalatti parkolót hatalmas medencévé változtatta az elárasztott víz. 3. ,,A legjobb esküvői fotónk…” 4. ,,Ennek a gyertyának biztos, hogy így kell működnie?!” 5. Ezt a digitális hirdetőtáblát kezelő szakemberek ma szemmel láthatóan fél munkát végeztek. 6. ,,Úgy tűnik, hogy egy pszichopata ül mellettem…” 7. ,,Úgy gondoltam, hogy jó ötlet lesz, ha én magam csinálom meg a javítást…” 8. Valaki nem volt képes helyesen a betonba karcolni azt a szót, hogy ,,Sacramento”. 9. Amikor a gazdi egy lázadó. 10. Most akkor úszni nem szabad, dohányozni vagy egyiket sem?! 11. Amikor egyszerre két szobába kell a hűvös, de csak egy légkondira van pénz. 12. Biztos, hogy jó szakembert hívtak a légkondicionáló külső egységének felszereléséhez?! 13. Úgy tűnik, hogy a robotok azért még nem holnap veszik majd el a munkánkat.

14. Amikor vért-verejtéket izzadva harcolsz a bűn ellen, de valamiből meg is kell élni. 15. ,,A ventilátorom sem bírta a hőséget.” 16. ,,A szakács elfelejtett kivenni valamit a pizzám alól…” 17. ,,Ha nem kell hozzá lemez, akkor miért kellett megvennem ezt a tokot?!” 18. ,,Kutyát akartam. A barátnőm is kutyát akart…de a menhelyre érve valamit nagyon elrontottunk…” 19. Te is teknőst látsz? (felirat: tengerimalac) 20. Az nevet, aki utoljára nevet…?

forrás

loading...

Ezt láttad már?

17 fotó, ami bizonyítja, hogy semmi sem ironikusabb, mint az édesanyák humora

Az életvidám és jó humorú szülők gyermekei magabiztosabbak és optimistábbak, mint a többség, arról már …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?