loading...

20 fotó, ami bizonyítja, hogy a férfiak sajátos módon intézik a dolgaikat

Köztudott, hogy a férfiak később érnek, mint a nők. Éppen ezért nem is csodálkozunk rajta, amikor még felnőtt korukban is videojátékokkal játszanak, alapvető házimunkákban vallanak kudarcot, vagy kisgyerekekhez méltó vicceket űznek. A férfiak már csak ilyenek, így kell elfogadni őket. Épp úgy, mint a most következő úriemberek, akik meglehetősen sajátos, a megszokottól eltérő módon kezelik a különböző szituációkat.

1. ,,Megkértem a barátomat, hogy terítsen ki, mire hazaérek. Ez fogadott.” 2. ,,Megígérte, hogy nem felejti el a zöldségeket.” 3. ,,A férjem úgy gondolta, hogy a pólója gyorsabban megszárad a mikróban.” 4. ,,A barátnőm megkért, hogy hegyezzem ki a kontúrceruzáját.” 5. ,,Hogy mondjam el a barátomnak, hogy a szuvenírnek a fele, amit a nyaralásáról hozott, az tulajdonképpen pisztáciahéj?!” 6. ,,Férfiak…” 7. ,,Megkértem, hogy csináljon rólunk egy képet.” 8. ,,Panaszkodtam, hogy mindig csak játszik és nem foglalkozik velem. Így oldotta meg a problémát…” 9. ,,A férjem segített ‘kimosni’ a törülközőket…” 10. ,,Megígérte, hogy hoz egy kis ennivalót a bárból hazafele…” 11. ,,Az öcsém így eszi a Hubba Bubbát.” 12. ,,megkértem, hogy szeletelje fel az avokádót.” 13. ,,A barátom mindig összenyomja a fogkrémet.” 14. ,,A férjem így akasztja fel a ruhákat.” 15. ,,A barátom így szárítja a ruháit mosás után.” 16. ,,Megkértem a két fejjel magasabb barátomat, hogy tegye fel az új tükröt.” 17. ,,Így hagyja a bátyám a konyhában a laptopját.” 18. ,,A férjem ajándékcsomagolási technikája meglehetősen különleges.” 19. ,,Ezt a spagettit a barátom felejtette a hűtőjében ki tudja hány évvel ezelőtt.” 20. ,,Édesapám megtalálta az egyik műszempillámat…”

forrás

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?