loading...

20 fotó, ami bizonyítja, hogy a kutyák törődése semmi máshoz sem fogható

1. Ő itt Tony. Tony nem volt hajlandó magára hagyni a balesetben megsérült gazdáját, még a mentőautóba is megpróbált utána ugrani. 2. Ez a kutyus mindent megtesz, hogy az aprócska betegeskedő gazdája minél hamarabb felépüljön. 3. ,,A kutyáink mindig édesanyám segítségére sietnek, amikor betegeskedik.” 4. Ez a kis fickó így szokta várni, hogy a gazdája hazaérjen a munkából. 5. Szemmel láthatóan alig várta már, hogy a kis gazdája hazaérjen az iskolából.

6. Ez a kutyus tudja, hogy betegség idején különösen fontos a hidratáltság. 7. ,,Ilyen barátok között nincs is szükségem gyógyszerekre a felépüléshez…” 8. Anyai gondoskodás. 9. Úgy tűnik, valaki nagyon örül az új kis testvérkének. 10. ,,Így vár haza engem a kutyám.” 11. Ez a kisbaba nagyon szerencsés, mert a világ legjobb tanárától sajátíthatja el a kúszás alapjait. 12. ,,Éjjel-nappal védelem alatt tartja a megsérült feleségemet.” 13. Ő itt Eddie. Eddie egy terápiás kutya, aki mindennap egy játékokkal teli hátizsákkal járja a gyermekkórház szobáit, hogy felvidítsa és játsszon picit az apró betegekkel. Eddie egy négy lábon járó angyal. 14. Bár még csak 3 napos, máris van egy barátja. 15. Ő itt Duncan. Duncan megérzi, ha a gazdájának leesik a vércukorszintje és azonnal a segítségére siet egy dobozos üdítővel. 16. ,,Biztos vagyok benne, hogy a kutyám tudja, hogy terhes vagyok.” 17. ,,Bár nagyon félek a porszívótól, ezt a kisembert akkor is megvédem mindenáron.” 18. ,,Apám egy hete van kórházban. Ma van a születésnapja, és az egyetlen dolog amit akart, hogy láthassa a kutyáját.” 19. ,,A nap legjobb pillanata, amikor hazaérsz a munkából, és a legjobb barátod így fogad…” 20. ,,A kutyám felismeri, ha rosszkedvű vagyok, és mindig mancsot nyújt nekem, amikor úgy érzi, hogy szomorú vagyok.”

forrás

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?