20 fotó, ami bizonyítja, hogy minden macskában egy tehetséges színész veszett el legbelül

1. Lehetne ennél jobban kifejezni a kilátástalan reménytelenséget?! 2. Olyan magabiztosan és büszkén ül ott, mint egy király a trónján. 3. Szeretnék találni egyszer egy embert, aki úgy néz rám, mint ez a macska. 4. A macskák a ‘mániákus őrült’ szerepet is kiválóan hozzák. 5. Egy buddhista macska, aki szemmel láthatóan rátalált a lelki békére. 6. Nincs kizárva, hogy ő a legszomorúbb tekintetű teremtmény a bolygón. 7. A macskák az angyali ártatlanság és tisztaság földi megtestesítői – legalábbis, ha szeretnének valamit. 8. Macskák és a joghézagok kijátszása: Ő itt Roxi és tudja, hogy a székre felengedik őt, de az asztalra már nem. Nos, technikailag ő még mindig a széken van. 9. Egy pillantás, amiben a bűntudat és a könyörgés egyszerre nyilvánul meg. 10. Az elválás mindig nehéz, ezt a macskák is tudják, és mindent meg is tesznek ellene. 11. Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez. 12. Nem valószínű, hogy lehetne ennél jobban hozni a gondoskodó és szerető anya szerepét. 13. Körülbelül így néz ki az, amikor egy 30 éves ember még mindig a szüleivel él…? 14. Akciófilmbe illő drámai belépő.

15. Ha egy macska figyelemre vágyik, akkor nem válogat a módszerek között. 16. Díjat érdemelne legjobb ‘megcsalt kis kedvenc’ kategóriában nyújtott szerepért. 17. Egy ilyen alakítással bármelyik horror filmben megállná a helyét. 18. Akárcsak ez a macska az ablakban, akinek kétségkívül a gonosz szerep jutna.

19. ,,Lenni vagy nem lenni?! Ez itt a kérdés…” 20. Valljuk be, legszívesebben mind így töltenénk a hideg téli estéket: egy pohár bor és a kedvenc sorozatunk társaságában.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏