20 fotó, ami bizonyítja, hogy minden munkahelynek meg van a maga előnye

1. ,,Villanyszerelőként dolgozom, az egyik ügyfelem megkért, hogy nézzek már rá az elosztójára, mert mindent összedugott és mégsem működik semmi…” 2. ,,Kamionosként dolgozom, ma ezt láttam az egyik pihenőnél.” 3. ,,Így néz ki egy állásinterjú a cégünknél Halloweenkor.” 4. A tökéletes munkahelyi asszisztens. 5. ,,Amikor unatkozok, kávés poharakat festek munka közben.” 6. ,,Téves riasztás: csak kövér!” 7. Mérnökök egy csoportja elkészítette a “Fel!” című film házának mását és útnak indította 300 léggömb segítségével. 8. Frissen nyomott érmékkel teli konténer. 9. ,,Ma a munkahelyemen szobrot készítettem a fogókból.” 10. ,,Apám vízszerelő és olykor nagyon nehéz körülmények között kell dolgoznia.”

11. Egy kínai gazda elvesztette az uralmat 5000 kacsája felett. 12. ,,Jogosítványt és forgalmit, legyen szíves.” 13. ,,A Petri-csészékben letelepedett baktériumok segítségével elkészítettem Vincent van Gogh “Csillagos éj” című festményének ,,élő” változatát.” 14. ,,A feleségem egy szállítmányozással foglalkozó cégnél dolgozik, és ezeket ma ezeket a cukorkákat kapta, hogy osztogassa őket az ügyfeleknek.” 15. Ezért szeretne minden gyerek tűzoltó lenni.

16. ,,Így néz ki a hálószobám az Idaho-i megfigyelő állomáson.” 17. Az állatorvosi szakma 5 előnye. 18. Egy holland halász véletlenül két aranyrudat talált munka közben. Az összesen 12,5 kg súlyú arany értéke mintegy 850 ezer euró, vagyis közel 300 millió forint. 19. Ez a kutyus egy temetkezési vállalatnál dolgozik, és az a feladata, hogy vigaszt és támaszt nyújtson azoknak az embereknek, akik elvesztették a szeretteiket. 20. ,,Csináld azt, amit szeretsz, és akkor tulajdonképpen egyetlen napot sem kell dolgoznod egész életedben.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏