20 fotó, ami megmutatja, hogy mi történik, ha vakon megbízunk a GPS-ben

1. Nem titok, hogy a vakon GPS-re támaszkodás az egyik legnagyobb veszély, ami les ránk egy idegen helyen történő kirándulás során.

  

2. A GPS-ek egyik nagy hiányossága, hogy nem ismerik fel a környezeti viszonyokat és egy eső áztatta földút bizony komoly gondokat jelenthet még a legtapasztaltabb sofőröknek is.

  

3. Micsoda harcon lehet túl ez a derék katona. 4. A navigációs rendszerek többsége számára az erdei utak olyanok, mint egy kocsikázás a körúton. 5. Talán mégis megérte volna az 5 perccel hosszabb utat választani… ? 6. A GPS-ek többsége sajnos nem képes felhívni a figyelmünket a váratlan útakadályokra. 7. Nagy gázzal a vasúti töltés sem probléma – gondolhatta a GPS. 8. Senki sem menekülhet a navigációs rendszerek pontatlansága elől, még a motorosok sem. 9. Ahogy a kerékpárosok sem. 10. És a jacht-tulajdonosok sem. Kedves jachtosok: legyetek óvatosak! 11. Tipikusan olyan utca, amibe sose mentél volna be magadtól a GPS unszolása nélkül.

  

12. Ha azt hiszed, hogy a sárba ragadt autónál nincs rosszabb…

  

13. ,,És most élesen jobbra” – szólott a GPS. 14. ,,A navigációs rendszer küldött erre” – ez a kifogás minden helyzetben betonbiztos. 15. ,,Találtam egy rövidebb utat, újratervezzek?” – kérdezte a GPS. Sajnos arról elfelejtett figyelmeztetni hogy háztetőkön keresztül vezet az út. 16. A legfontosabb dolog, hogy ne a GPS javaslata szerint hagyd el a parkolóházat. 17. Na már most vagy Harry Potter és Ron Weasley ül ebben az autóban, vagy valakit csúnyán megvezetett a GPS. 18. ,,Haladjon tovább 2900 kilométert és eléri a Föld középpontját.” 19. A GPS nem tud megkülönböztetni egy privát jachtot egy komptól. Ahogy ez a nő sem. 20. ,,Megérkezett az úti célhoz, kérjük dobja ki a horgonyt!” ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏