loading...

20 hihetetlen pillanat, amit ha nem látnánk, valószínűleg el sem akarnánk hinni

2018-ra elérkeztünk oda, hogy bizony nem árt, ha mindig kéznél van egy okostelefon vagy valami, aminek a segítségével fényképet tudunk készíteni, hiszen napjainkra olyan abszurd hellyé vált a világ, hogy néha olyan dolgokkal találkozik az ember, amit valószínűleg nem hinnének el neki a barátai/rokonai, ha csak szóban próbálná meg elmesélni őket. Az alábbi pillanatok például határozottan ezek közé tartoznak.

1. Mindenkinek kijár a szórakozás. 2. Egy csapat tűzoltó, akik épp egy csapat liftbe szorult rendőrt próbálnak meg kimenteni. 3. A nyomok alapján a mókus kemény hasast nyomhatott a tetőről. 4. Összhangban a természettel. 5. ,,Felhívtam az autómentőt, mert véletlenül az autómba zártam a kulcsot. A sors fintora, hogy a kiérkező srác is a kocsijába zárta a kulcsát, így kellett hívni még egyet.” 6. Szemlátomást zokon veszi a sértegetést. 7. Néha teljesen kiszámíthatatlan a szembe forgalom. 8. Szivárványszínű galamb. 9. Szóval így teremnek a medvék… 10. Csak egy csúszós jégen seggre eső szarvas. 11. Valószínűleg a tanár sem hitte volna el, hogy a kutya megette a házi dolgozatot, ha nem készül róla bizonyíték. 12. Egy katicabogár életciklusának fejezetei, egyetlen levélen. 13. Vajon neki is van meghívója az esküvőre?! 14. Ez az oszlop egy igazi túlélő. 15. Pingvin mintázatú hernyó. 16. Csak két kérdésem van: miért és hogyan?! 17. Pizzát falatozó mókus. Tud élni! 18. Rózsaszín szöcske. 19. Átlagos hétfő reggelnek indult, mígnem… 20. Elhitted volna, ha nem látod a saját szemeddel?! forrás

loading...

Ezt láttad már?

14 talpraesett csaj, aki csuklóból lekoptatja a kétségbeesve nyomuló srácokat

Amióta világ a világ, a lányoknak időről időre meg kell küzdeniük azzal a problémával, hogy …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?