20 hihetetlenül kreatív termékcsomagolás, amire akaratlanul is felkapod a fejed

Napjainkban olyan széles az áruházak polcainak termékválasztéka, hogy a gyártóknak már nem elég egyszerűen a termékminőségben versengeni egymással. Legalább ilyen fontos harcot vívnak a termékcsomagolások terén, hiszen mindenkinek az az érdeke, hogy az ő terméküket vegyük észre először.

Némelyik gyártó tervezőcsapata pedig olyan magasra tette a lécet a termékcsomagolások terén, hogy egyszerűen lehetetlen elmenni szó nélkül a végtelenül kreatív és látványos megoldásaik mellett.

1. Van Gogh-portrét formázó fülpiszkálók. 2. Rendezői csapó ihlette pattogatott kukoricás doboz. 3. Zsebkendők, amik egy házikó füstjét, egy írógép papírját, és egy bálna vízspriccelését imitálják. 4. Vízálló gumicsizma, önmagáért beszélő csomagolásban. 5. Cipőfűzőcsomagolás, amin a cipőfűző olyan hatást kelt, mintha egy giliszta lenne a madarak csőrében. 6. Sakktáblává alakítható csokoládécsomagolás. 7. Ázsiában nem ritka, hogy az emberek 5 kilós rizses-zsákokat cipelnek haza a boltokból. Miért ne tehetnék ezt stílusosan?! 8. Esernyő alakú zöldségcsomagolás. 9. Sodrófa ihlette tészta- és fűszercsomagolás. 10. Emberi szájra hasonlító rágógumi-csomagolás. 11. Szokatlanul látványos teásdoboz. 12. Sajtcsomagolás, ami kihangsúlyozza a sajtok természetességét. 13. Tusfürdő azoknak, akik szeretnek énekelni a zuhany alatt. 14. Többszínű csokoládé, amivel akár zsírkrétaként is rajzolhatunk. 15. Minden egyes elfüstölt cigarettával a panda arca szépen lassan koponyává változik. 16. Lekvár-paletta. 17. Portré formájú szemüveg csomagolás. 18. Egy Octopus nevű cég nem is használhatna ennél kreatívabb kupakokat. 19. A Pepsi egyik egészséges életmódot célzó reklámkampányának köszönhetően a 2 literes diétás kólák palackja súlyzó formájú lett. 20. Egy ilyen szójatej csomagolás kóstolás nélkül is elhiteti velünk, hogy nem rosszabb, mint a tehéntej.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏
arukereső