20 híresség, akik bármilyen hihetetlen is, de egy idősek

1. 19 évesek

Emma Kinney, Debbie Gallagher szerepével vált híressé , amit a ”Szégyentelenek” című sorozatban alakított, és ezzel sikerült elindítania színészi pályafutását, ám még hosszú út vár rá.

De Johnny Depp és Vanessa Parady lányának, Lily-Rose Depp-nek már most sikerült felépítenie modell karrierjét.

2. 21 évesek

Maisie Williams – nevét és arcát mindenki ismeri, hiszen a Trónok harca sorozatban láthattuk őt Arya Stark-ként.

Bella Hadid egy amerikai csúcsmodell, aki a Dior és Bulgari divatcég arca. Kétszer választották meg az év modelljének.

Ha hiszed, ha nem mindketten egyidősek.

3. 26 évesek

A 26 éves Selena Gomez nemcsak színésznő és énekes, hanem az UNICEF nagykövete, producer és modell is.

Cara Delevingne divatmodell és színésznő. Legutóbbi munkássága a “Valerian és az ezer bolygó városa” című film volt, Luc Besson rendezésével.

4. 37 évesek

Meghan Markle egy híres színésznő volt, aki a Brilliáns elmék című sorozatban kapott szerepet. Majd hozzáment egy filmproducerhez, ám ez nem tartott sokáig, így végül Harry herceg mellett találta meg a boldogságot.

Britney Spears – a 90-es évek pop-dívája. Az életében bekövetkezett nehézségek ellenére továbbra is sikerült népszerű maradnia. Úgy tűnik egyre inkább újra sínen van az élete.

5. 42 évesek

Tobey Maguire egy amerikai színész, aki a Pókember című filmben nyújtott Peter Parker szereppel vált világhírűvé. Az emberek többsége fiatal színésznek tartja, (hála a fiatalos megjelenésének) pedig valójában már 42 éves!

Kristian Nairn ír lemezlovas és színész. Világhírnévre a HBO 2011-ben indult Trónok harca című sorozatával tett szert, melyben az együgyű Hodort alakítja.

6. 43 évesek

Kate Elizabeth Winslet Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas angol színésznő. Legismertebb filmjei: Mennyei teremtmények, Titanic, Egy makulátlan elme örök ragyogása, A felolvasó.

Angelina Jolie szintén Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, fotómodell, író, producer, filmrendező, és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különmegbízottja, korábbi jószolgálati nagykövete. A világ legszebb női között tartják számon, és a média minden lépését követi.

7. 49 évesek

Belegondolni is fárasztó, hogy Jennifer Lopez hány területen sikeres: színésznő, énekes, táncos, divattervező, producer és üzletasszony egy személyben. Jennifer az egyik legjobban fizetett hollywoodi színésznő, egyesek pedig a legbefolyásosabb spanyolul beszélő emberként tartják őt számon.

Cate Blanchett kétszeres Oscar- és többszörös Golden Globe-díjas ausztrál színésznő és filmrendező. Az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése, a Thor: Ragnarök, a Végzet órája, és a Gyűrűk Ura filmekből ismerhetjük őt.

8. 63 évesek

Walter Bruce Willis Golden Globe-díjas és Emmy-díjas, német-amerikai színész és énekes. Az 1980-as évek végén vált ismertté, s azóta hollywoodi karriert futott be első számú sztárként és karakteres mellékszereplőként is; legismertebb szerepe John McClane a Die Hard-filmekből. Kevesen tudják, de a The Accelerators nevű zenei társulat énekese is egyben.

Annak ellenére, hogy Brendan Gleeson viszonylag későn (34 éves korában) futott be, nagyon tehetséges színésznek tartják. Gleason a 2008-as “Erőszakik” című filmdrámának köszönheti világhírnevét.

9. 72 évesek

2011-ben Sylvester Stallone helyet kapott az International Boxing dicsőségcsarnokában, a Rocky című filmek sportra buzdítása miatt. 2016-ban Donald Trump amerikai elnök azt javasolta Stallone-nak, hogy vezesse a Nemzeti Művészeti és Humán Erőforrás Alapítványt, ám ezt a színész visszautasította.

Donald Trump az Egyesült Államok 45. elnöke. Mielőtt a politikussá vált volna üzletember volt és számos filmben illetve televíziós sorozatban feltűnt. Trump a leggazdagabb ember, aki államfőként léphetett hivatalba, és az első elnök, aki korábban nem rendelkezett állami vagy katonai poszttal.

10. 78 évesek

Hihetetlen belegondolni, hogy az Oscar-díjas és többszörös Golden Globe-díjas amerikai színész, a filmtörténelem egyik meghatározó színészegyénisége, Al Pacino immáron 78 éves. A Keresztapa, a Sebhelyesarcú, az Egy asszony illata és ehhez hasonló kultuszfilmekből ismerhetjük.

Patrick Stewart kétszeres Golden Globe-díjra jelölt angol színész, aki a Star Trek filmek Picard kapitányaként és az X-Men-filmek Charles Xavier professzoraként vált világhírűvé. 2010-ben lovaggá ütötték.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏