20 megható tetoválás, ami sokkal mélyebb jelentésű, mint gondolnánk

1. Az örökké tartó kezek. 2. A rák legyőzésének ünneplése alkalmából készült tetoválás. 3. ,,Nagyapám koncentrációs táborban volt annak idején, ahol a KL tetoválást (Konzentrazions Lager) kapta a kezére. Sosem találkozott olyan emberrel, akinek hasonló tetoválása van, egészen a mai napig.” 4. ,,A lányom különcnek érezte magát a születési folt miatt a karján, így hát készíttettem egy pontosan ugyanolyan tetoválást a karomra.” 5. Örök szerelem. 6. ,,Apukám 2009-ben hunyt el, ezt az üzenetet pedig még a másodikos tankönyvemben hagyta.”

,,Büszke vagyok rád,
Szeretettel, Apa”

7. ,,A 18. születésnapomra magamra tetováltattam édesapám nevetését, aki három éve hunyt el.” 8. ,,A kisfiam anyajegye alapján készült tetoválásom.” 9. ,,12 évig voltam heroinfüggő, ma 4 éve, hogy tiszta vagyok.” 10. ,,Több évnyi depresszió után végre új életet kezdtem, ennek alkalmából készíttettem ezt a tetoválást.” 11. ,,Túléltem egy stroke-ot és olyan vagyok, mint egy fa: nem könnyű ledönteni a lábamról.” 12. ,,A feleségem és én készíttettünk egy tetoválást, ami a Naprendszerben található bolygók pontos helyzetét ábrázolja az esküvőnk pillanatában.” 13. ,,A lányom az én igazi angyalom.” 14. Egy emlékeztető, hogy mindig nyújtsunk segédkezet annak, akinek szüksége van rá. 15. A rák legyőzésének örömére készült tetoválás. 16. ,,Édesapám meghalt, amikor én 4 éves voltam. Ezt az üzenetet édesanyámnak hagyta, amikor behívták őt a seregbe.”

,,Amíg újra nem látlak”

17. ,,Egy strigula minden év örömére, amit tisztán és alkohol nélkül töltök.” 18. ,,Magamra tetováltattam a kislányom első kézzel írt üzenetét.” 19. ,,A 4 éves kislányom rajzolta ezt a képet, ami őt és engem ábrázol.” 20. ,,Édesapám utolsó három szívverése.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏