20 rejtélyes és szokatlan árnyék, ami megannyi kérdést hagyott maga után

A világban általában a legtöbb dolgot készpénznek vesszük. Tudjuk, hogyan néz ki például egy ló, tudjuk, milyen árnyékot vet, és így tovább. A világ azonban olykor rendkívül kiszámíthatatlan, és sosem tudhatjuk például, hogy az árnyék, amit látunk, az tényleg azt a dolgot takarja-e, amire gondolunk.

Cikkünkben most 20 olyan látványos pillanatot gyűjtöttünk össze, amikor az árnyékot vető dolgok és azok árnyéka köszönőviszonyban sem voltak egymással.

1. Gratulálunk a kicsihez! 🥳 2. Ajjajj! Egy szivárvány tekeredett a repülőgép köré. 3. A férfi próbál nem oda nézni, de az árnyéka neveletlen. 4. Egy kis érdekesség azoknak, akik nem tudtak róla: a tűznek nincs árnyéka. 5. ,,A barátom és a kutyája árnyéka együtt egy kentaurt alkot.” 6. Ennek a levélnek az árnyéka pont úgy néz ki, mint egy táncoló tündér. 7. Ez a két lány együtt igazi vadállat. Például gorilla. 8. Csak egy jókedvű, táncoló kaktusz. 9. Skóciában még az árnyékok is kockásak. 10. ,,A szüleim házában a virágok mókus alakot formáznak.” 11. Egy hurok, ami ott van, de még sincs. 12. A perfekcionisták számára ez igazi öröm. 13. Árnyék-evolúció? 14. A telefonkábel pont úgy néz ki, mint egy DNS. 15. Einstein gonosz énje épp Téged figyel. 16. Ennek a lámpának is van egy gonosz, sötét énje. 17. Úgy tűnik, mintha egy hatalmas pók ereszkedne épp a földre. 18. A tökéletesen egyenes létra hullámos árnyékkal? Hogyan lehetséges ez?! 19. Csak egy lehullott levél, ami zsiráf-árnyékot vet. 20. A pólóra vetődött árnyék miatt a hátsó fickó úgy néz ki, mintha csak utólag szerkesztették volna rá a képre.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏