20 szívdöglesztő orvos, akihez hetente járnak rutin vizsgálatra a betegek

1. Vajon képes kézrátétellel gyógyítani?

  

2. Bárcsak cserélhetnénk ezzel a kutyussal.

  

3. ,,Amikor gyerek voltam a kedvenc szuperhősöm egy orvos volt: az apám. Most büszke vagyok rá, hogy én is ugyanazt a jelmezt viselhetem.” 4. ,,-Ne nézzen rám doktor úr, mert elájulok…” 5. Van egy olyan megérzésünk, hogy nagyon népszerű a betegek körében. 6. Jó látni, hogy vannak még orvosok, akik képesek őszintén mosolyogni. 7. ,,-Ha olyan orvosom lenne, mint ez a fickó, hetente feküdnék be a kórházba.” 8. ,,Feláldozzuk a legszebb éveinket, hogy másokat szolgáljunk.” 9. Idén karácsonyra is csak jó egészséget szeretnénk kívánni. Na, meg őt. 10. ,,-Doktor úr, elállt a lélegzetem…kérem, vizsgáljon meg azonnal!” 11. ,,-Ha tudnám, hogy ilyen karok várnak rám, amikor felébredek…direkt szenvednék balesetet.”

  

12. ,,-Ha valaha is plasztikai műtétre adnám a fejem, biztos, hogy ezt az orvost választanám és Olaszországig repülnék érte…”

  

13. ,,Arra tettem fel az életemet, hogy életeket mentsek.” 14. ,,-Hogy nagy a sor, doktor úr? Nem baj, kivárjuk…” 15. ,,-Doktor úr, megvizsgálna? Azt hiszem, szerelmes vagyok…” 16. Vajon van olyan pirula, ami segít kigyógyulni belőle?! 17. Ha jobban meggondoljuk…nem is olyan rossz helyek ezek a kórházak. 18. Lehetetlen nem zavarba jönni előtte. 19. Egy ilyen pillantás a betegekre, és már nem is kell gyógyszer, hogy jobban legyenek. 20. Egy jó orvos az év minden napján törődik a betegeivel…?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏