20 vállalhatatlan családi fotó, amit még a rajtuk szereplő emberek is örökre el akarnak felejteni

1. ,,2 vagy 3 éves lehettem és egy közeli barát esküvőjén voltunk. Anyám jól szórakozott és nem figyelt rám, úgyhogy úgy döntöttem, beleharapok a seggébe.”

  

2. ,,A Föld legmenőbb csávója voltam 4 éves koromban.”

  

3. ,,A 80-as évek végén apám egy rockzenekar tagja volt. Valamilyen oknál fogva az egyik csapatfotózáson úgy gondolta, hogy jó ötlet lesz rózsaszín pólóban megjelenni.” 4. ,,1991-ben tipikus ausztrál gyerek voltam. Úgy ittam a sört, mint a vizet és egy krokodil volt a kezemben.” 5. ,,Anyám valódi Star Trek őrült volt, ezért nálunk minden Halloweenkor csak az ilyen témájú jelmezek jöhettek szóba. Borzalmas volt.” 6. ,,Ez én vagyok, 7. osztályos koromban. Csak egy nagyon menő gyerek mert volna ilyen képet választani az iskolai évkönyvbe.” 7. ,,Az első fizetésem, amit Pókembernek öltözve kerestem egy születésnapi zsúron.” 8. ,,Anyámnak két nappal korábban orrplasztikai műtétje volt. A fotós felajánlotta, hogy elnapolhatjuk a fotózást, de anyám nemet mondott.” 9. ,,Édesapám aznap, amikor megtudta, hogy édesanyám terhes a bátyámmal.” 10. ,,Az 5 éves unokaöcsémről készült kép a 80-as években. A ruhát saját maga választotta.” 11. ,,Ez a fotó szerepel rólam az 1996-os iskolai évkönyvben.”

  

12. ,,A legelső fotó, ami rólam készült ebben a világban.”

  

13. ,,Igen, a mellényt én festettem magamnak…és még mindig szingli vagyok, ha érdekel.” 14. ,,A feleségem gyerekkori családi fotója. Az apja 210 centi magas volt, így a család lova teljesen eltörpült mellette.” 15. ,,A bátyám nem mindig tud hazajönni hozzánk karácsonyozni, de mégis mindig rajta van a karácsonyi fotókon.” 16. ,,A családi albumunkban még egy darabot is eltettek a születésnapi tortámból. Most 34 éves vagyok.” 17. ,,Az anyósomék tánciskolába íratták a férjemet gyerekkorába. A férjem mindig azt mondta, hogy borzalmas volt és utálta, majd nemrég előkerült ez a régi fotó.” 18. Az első fotó ,,családként”. És talán az utolsó, amikor az édesapa még életben van. 19. ,,7 évvel ezelőtt úgy gondoltam, hogy a világ legmenőbb dolga szamuráj karddal a kezemben fényképet készíteni.” 20. ,,A feleségem úgy néz ki ezen a gyerekkori fotóján, mint Mrs. Doubtfire.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏