20+ véletlen egybeesés, ami bizonyítja, hogy egy mátrixban éljük az életünk

1. ,,Azonnal el kell hagynom ezt a villamost, mielőtt még rám támadnak…” 2. Valaki szemmel láthatóan nem nagyon erőltette meg magát a kerület házainak tervezése közben. 3. Egy ilyen autóhoz stílusos utánfutó dukál. 4. ,,16 óra várakozásba telt, de találtam egy fickót a római repülőtéren, aki épp olyan béna papagájos inget viselt, mint én…” 5. Begyakorolt figurának tűnik.

6. ,,Három kopasz, kék pólós, szemüveges és a bal kezén karórát viselő férfi ült ma hozzánk be egyszerre a kávézóba…” 7. ,,A testvéremmel ikertestvérek vagyunk, ezért gyakran szórakozunk úgy, hogy megszólalásig hasonló ruhába öltözünk és ugyanazokat a dolgokat csináljuk random helyeken, de úgy, mintha látszólag nem ismernénk egymást…” 8. Vajon tud róla, hogy maga mögött sétál?! 9. Akciós lehetett ez a színű hajfesték. 10. Akárcsak ezek a szőrmekabátok. 11. ,,A barátomnak egészen Thaiföldig kellett utaznia, hogy végre összefuthasson önmagával…” 12. ,,A barátnőm épp úgy néz ki, mint a híres színész, csak nőben.” 13. ,,A két ablakomból nézve két teljesen eltérő naplemente tárul elém.” 14. ,,Valaki szórakozik a látásommal…” 15. Black Friday után tulajdonképpen meg sem lepődünk, ha hasonló dologgal találkozunk. 16. Ctrl + c, Ctrl + v. 17. Ez egy új olimpiai sportág lehet: szinkronalvás. 18. Itt egymás után ötször is deja vu érzést kap az ember. 19. Nagyon népszerű lehet ez a szín és ez a modell. 20. Talán ugyanazt a könyvet is keresik mindhárman. 21. Le sem tagadhatnák, hogy rokonok.

22. A legfontosabb, hogy mindig légy egyedi. 23. Nekik legalább a nadrágjaik eltérő színűek. 24. A két postaláda árnyéka tökéletes nyilat formáz. 25. ,,A legtökéletesebb tükröződés, amit valaha láttam.”

26. Zavarba ejtően tökéletes fény- és árnyjáték.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏