20 vicces szülő, akik gondoskodnak róla, hogy sose unatkozhassanak a gyerekeik

1. Valakinek az anyja úgy döntött, hogy egyszerűbb odavinni egy széket és face to face videóra venni a gyerekét, mint a nézőtérről zoomolgatni a mobillal… ?

  

2. ,,Mondtam édesapámnak, hogy eltörött a vágódeszkám, úgyhogy munkából hazafelé menet beugrott hozzám és ezt hozta…”

  

3. ,,Anyám halloweenre nekem öltözött.” 4. ,,Anyám úgy döntött, hogy visz egy kis karácsonyi hangulatot az utcánkban dolgozó munkások életébe.” 5. ,,Tanárként dolgozom, édesanyám pedig ezt kötötte nekem karácsonyra.” 6. ,,Megkértem anyámat, hogy hozzon nekem hajgumit, mert egy sincs…mire ő közölte, hogy majd ha előbb kitakarítottam a szobámat. Touché, anya…Touché!” 7. ,,Apám nem különösebben jó a ház körüli javítások elvégzésében, ezért a legutóbbi munkáját műalkotássá változtattam.” 8. ,,Nem vagyok benne biztos, hogy anyám érti, hogyan működik a multicooker.” 9. ,,Ezt adta nekem faterom karácsonyra. Igen, az az ő arca Mona Lisa fejére retusálva.” 10. ,,Csak egy pillanatra mentem ki a fürdőszobából, amíg ruhát kerestem magamnak. Mire visszaértem, anyám már pulykát olvasztott a fürdővizemben.” 11. ,,Mikor elutaztam nyaralni, megkértem apámat, hogy esténként etesse meg a macskáimat. Nem gondoltam rá, hogy csak a postaláda-nyíláson keresztül fogja beszórni nekik a tápot.”

  

12. ,,Anyám meglátogatta apámat a kórházban. Találd ki, melyiküknek kellene az ágyban feküdnie…”

  

13. ,,Először voltam a barátnőm szüleinél…nem mertem megtörölni a kezemet kézmosás után, mert nem tudtam, hogy ez most törülköző vagy dekoráció.” 14. ,,Megkértem apámat, hogy adja ki nekem a hajvasalót a fürdőszobából, mielőtt fürödni kezd…de nem tudta, hogy melyik az.” 15. ,,Anyám üzenete: vacsora a hűtőben.” 16. ,,Ez volt az a pillanat, amikor apám rájött, hogy a fele szendvicset papírral együtt ette meg.” 17. ,,Apám télapónak öltözött annak ellenére, hogy 23 éves vagyok, a húgom pedig 20.” 18. ,,Édesanyám 150 ezer forintos okostelefonnal mászkál, de még mindig nem tudja, hogyan kell emlékeztetőt állítani, úgyhogy a hátuljára ragasztja a fontos dolgokat.” 19. ,,Néha komolyan elgondolkozok rajta, hogy tényleg 54 éves-e a faterom…” 20. ,,Apám mindig elrejt nálam 20 dollárt, amikor meglátogat. Ez volt az eddigi legjobb rejtekhely…1 hétig főztem kávét, mielőtt megtaláltam volna.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏