21 abszurd tervezési baki, aminek sosem lett volna szabad megtörténnie

1. Nem a legjobb színválasztás egy bicikliülésnek.

2. ,,Közelebb, mint gondolnád!” 3. Lépcső a semmibe. 4. Egy ,,biztonsági” kapu, ami kiváló létraként funkcionál. 5. Éjjeli fény, gyerekszobákba… ? 6. Termékkapcsolás.

Joanne férje 48 órát töltött egy lakásban a felesége holttestével a szekrényben.

Akciós szekrények

7. Egy irodaház ablakai Glasgow-ban – az esőzésekről híres városban. 8. Előrelátó módon a tűzjelző mellé helyezett villanykapcsoló. 9. Ebből a szögből egészen új értelmet nyer ez a hirdetés. 10. Miért?! 11. Ez körülbelül olyan, mint amikor a Sims-ben rossz falra húztuk a megvásárolt berendezéseket. 12. Orangutánok tervezhették… ?

13. Neem, az nem sz**r. Ilyen a dizájnja. 14. Nyilvános WC, kilátással. 15. ,,Engedélyezi, hogy a számológép hívásokat indítson és kezeljen?” 16. Hogyan törtem a kezem-lábam anyátokkal. 17. Hogyan törtem a kezem-lábam anyátokkal 2. 18. Ha valaha is láttál már horror filmet, akkor tudod, hogy ez nem az a játék, amit szívesen vennél a gyermekednek. 19. Gyermeki őszinteség egy bébimérleg dobozán. 20. Hány kezet tehetett már tönkre ennek a cégnek a kupakokra nyomtatott logója. 21. ,,Az új sütőm némileg megnehezíti az életem.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏