21 alkalom, amikor a végeredmény sokkal érdekesebb volt, mint maga a történet

1. ,,Rendeltem egy ajtót a neten, ma hozta házhoz a postás. Ki sem merem bontani…” 2. ,,Az egyik ügyfelemtől kaptam ezt a kaktuszvirágot, “köszönetnyilvánítása” jeleként. Azt mondta, ne nyúljak hozzá, mert megszúrhat és ne szagolgassam, mert szarszagú.” 3. Instant karma – avagy ezért ne ijesztgess egy kiscicát.

4. Semmi sem tökéletes. 5. ,,Gondoltam, hazafele megállok az autómosónál, hogy szép tiszta legyen végre az autóm. Nem volt szó belső mosásról…” 6. ,,Elfújta a szél a szomszédom halloweeni dekorációját, amikor felnyitottam a garázst ez a látvány fogadott.” 7. ,,Semmi különös, csak egy átlagos, jó hangulatú megbeszélés az irodában, ahol dolgozom.” 8. ,,Ma egy mókus megpróbált halálra ijeszteni…” 9. ,,Nemrég kezdtem az új munkahelyen, ahol van még egy Tyler nevű alkalmazott. Valahogy meg kellett különböztetni a szekrényeinket, úgyhogy…” (felirat: Menő Tyler) 10. Az ágyúból sütőtök-lövő verseny győztese átlőtte a pályát és a tök az egyik parkolóban álló autót találta telibe. 11. ,,Óvakodj a kutyától!”

12. ,,A 145 éves gőzmozdonyunk születésnapja alkalmából egy tortát dobtunk a kazánjába.” 13. ,,A testvérem egy csontvázat hozott haza az iskolából, a macskánk pedig valószínűleg összezavarodott, mert belepattant az ölébe.” 14. ,,A pasim megígérte, hogy ez lesz a legszebb táj, amit valaha láttam…” 15. Dió vs. ügyetlen fickó: 1-0. 16. ,,Én vagyok most a legszomorúbb lány a Földön.” 17. Texasban egy nő kutyajelmezben próbált meg kirabolni egy szupermarketet.” 18. Ez a bögre jól jöhet még a váratlanul beállító vendégeknek. (felirat: megmérgeztek) 19. ,,A barátom a nyaralásról hazatérve szomorúan vette észre, hogy egy bagoly nagy valószínűséggel belerepült a kocsijába.” 20. Ettől gyorsabban felébredsz, mint a reggeli kávétól.

21. ,,Az Über-sofőr jelezte, hogy a macskája is vele lesz a kocsiban. Nem erre számítottam…”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏