21 biztonsági hiányosság, ami olyan szörnyű, hogy az már vicces

1. Ezért megéri méregdrága kódzáras ajtót venni.

  

2. Valóban elég veszélyesnek tűnik ez a kutya.

  

3. Valaki nagyon bízik a biztonsági zár látványának elrettentő erejében. 4. Talán túl nehéz a lánc, hogy felemeljék, vagy mi lehet a csel?! 5. Kombinációs zár. 6. ,,Sose felejtem el, amikor anyám lelakatolta az alsó fiókot gyerekkoromban, hogy ne férhessek hozzá azokhoz a dolgokhoz, amiket oda rejt.” 7. Maximális biztonság. 8. Rögtönzött éjjeli biztonsági őr.

  

9. Amikor a lustaság páratlan találékonysággal párosul.

  

10. Íróasztali kellékekből készült rögtönzött biztonsági zár. 11. Kiemelten fontos, hogy duplára zárja, mivel jól láthatóan ez a kertkapu a leggyengébb pontja a kerítésnek. 12. A fa köztudottan jól vezeti az áramot. 13. Valaki nem bízik a központi zár erejében. 14. ,,P*csába! Most kereshetek más módszert a bejutásra…” 15. A biztonságból sosem elég.

  

16. ,,Csak utánad!” ,,Neeem-neem, csak utánad!”

  

17. Ez a garázs alighanem előrelátóan a repülő autók idejére készült. 18. Az ilyen dolgok miatt rövidebb a férfiak várható életkora, mint a nőké. 19. Nem tűnik időtálló megoldásnak. 20. Beszakadt a híd, de szerencsére gyorsan orvosolták a problémát. 21. Keresve sem találhattak volna jobb helyet a kiságynak.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏