loading...

21 ember, aki fellázadt a rendszer ellen – és milyen jól tette

1. ,,Megfordítottam a zacskókat, hogy mások is lássák, mennyi chips is van bennük pontosan.” 2. A szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket, ugye?

,,Jól csinálom?”

3. Itt kezdődik a lázadás. 4. Ő a régi módszerek híve. 5. Egészen sajátos módja ez a hotdog-evésnek. 6. Úgy tűnik, hogy ez a felvonó nem szeret szabályok szerint élni. (felirat: maximum 4 ember) 7. Majd egy pohár fogja megmondani, hogy mennyi gyümölcslevet igyunk, nem?! 8. ,,A kollégiumomban megtiltották, hogy tököt faragjunk halloweenre, de az ananászról nem volt szó.” 9. Nem szeret szabályok szerint élni. 10. Egyesek a rendszer felett élik az életüket. (felirat: villa) 11. ,,Úgy nyitom ki, ahogy akarom.” 12. Az idegenek köztünk élnek. 13. Ennek a könyvnek a szerzője sem szereti a szabályokat.

Felirat a falon: képes könyvek.
Könyv címe: A képek nélküli könyv.

14. Mindenki más a szárnyak között állva készített volna képet, de ő nem. 15. Amikor minden más kés koszos, itt az ideje a lázadásnak. 16. Az éhség nagy úr. (felirat: ne egye meg, ehetetlen) 17. Azt mondják, hogy a lányok szeretik a rossz fiúkat.

18. A srác Pepsi pólóba érkezett a Coca Cola múzeumba. 19. Egy igazi lázadó. 20. Nem mondták, hogy meg is javítják, csak azt, hogy képesek rá. 21. Már a graffitiző huligánok sem a régiek… ?

forrás

loading...

Ezt láttad már?

20 állat, akiknek a trükkjei gyomorfájásig nevettetnek

Régóta köztudott, hogy a depresszió gyógyításának egyik legjobb módja a háziállataink társasága. Ez nem meglepő, …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?