21 ember, aki fellázadt a rendszer ellen – és milyen jól tette

1. ,,Megfordítottam a zacskókat, hogy mások is lássák, mennyi chips is van bennük pontosan.” 2. A szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket, ugye?

,,Jól csinálom?”

3. Itt kezdődik a lázadás. 4. Ő a régi módszerek híve. 5. Egészen sajátos módja ez a hotdog-evésnek. 6. Úgy tűnik, hogy ez a felvonó nem szeret szabályok szerint élni. (felirat: maximum 4 ember) 7. Majd egy pohár fogja megmondani, hogy mennyi gyümölcslevet igyunk, nem?! 8. ,,A kollégiumomban megtiltották, hogy tököt faragjunk halloweenre, de az ananászról nem volt szó.” 9. Nem szeret szabályok szerint élni. 10. Egyesek a rendszer felett élik az életüket. (felirat: villa) 11. ,,Úgy nyitom ki, ahogy akarom.” 12. Az idegenek köztünk élnek. 13. Ennek a könyvnek a szerzője sem szereti a szabályokat.

Felirat a falon: képes könyvek.
Könyv címe: A képek nélküli könyv.

14. Mindenki más a szárnyak között állva készített volna képet, de ő nem. 15. Amikor minden más kés koszos, itt az ideje a lázadásnak. 16. Az éhség nagy úr. (felirat: ne egye meg, ehetetlen) 17. Azt mondják, hogy a lányok szeretik a rossz fiúkat.

18. A srác Pepsi pólóba érkezett a Coca Cola múzeumba. 19. Egy igazi lázadó. 20. Nem mondták, hogy meg is javítják, csak azt, hogy képesek rá. 21. Már a graffitiző huligánok sem a régiek… ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏