21 ember, aki irigylésre méltóan egyszerű, de zseniális megoldást talált a problémájára

1. Mindig kikaparja a macska a virágföldet? Tegyél félbetört hurkapálcákat a földbe, így garantáltan el megy tőle majd a kedve. 2. Ha valamilyen konkrét dolognak kell lyukat fúrnunk a falon, a legjobb, ha fénymásolatot készítünk az adott dologról és a papírlapot a falra ragasztva készítjük el annak lyukait. 3. Egy műanyag palack levágott tetejéből légmentes zárat készíthetünk. 4. A megsérült padló helyreállításához elég csak egy megfelelő színű körömlakk, egy kevés alapozó és voilá: volt-nincs sérülés. 5. Nem fér be a csap alá a vödör? Van rá megoldás!

6. Nincs nálad százas a bevásárlókocsiba? Sebaj: egy megfordított kulcs is tökéletes lehet helyette. 7. Hogyan készítsünk biztonságos tartót egyszerű madzag segítségével.

8. Nincs otthon kenyérpirító, de ennél egy jó pirítóst? Elég, ha van otthon egy fém szűrő. 9. A szemeteszsákok segítségével könnyebben elcsomagolhatjuk a fogasokon lógó ruháinkat egy esetleges költözés alkalmával. 10. Csomagoljuk be a sört nedves papírtörlőkendővel, így kétszer-háromszor gyorsabban lehűl majd a hűtőbe téve. 11. Egyszerűbbé tehetjük a kutyusunk fürdetését, ha egy kevés mogyoróvajat kenünk a kád szélére. 12. Hogyan szárítsuk helytakarékosan a pólóinkat. 13. Ha minden kötél szakad: a vasaló helyett egy lábosnyi felforralt víz is tökéletes lehet. 14. A zenehallgatás szerelmeseinek: annak érdekében, hogy már első ránézésre is könnyedén megkülönböztetőek legyenek a fülhallgató végei, használjunk eltérő színű szilikon párnákat. 15. Tegyünk színes szalagokat a bőröndjeinkre, hogy könnyebben felismerhetők legyenek a reptéren. 16. Az irodai dolgozók számára: így sosem csúszik majd be többet az asztal mögé a laptop töltőkábele. 17. Ha nem elég hosszú a telefonunk töltőkábele: egy hajgumi nagy segítségünkre lehet. 18. Elegáns módja, hogy a virágok maguknak vegyék fel a szükséges vízmennyiséget, amíg mi nyaralni megyünk. 19. Ínyenceknek: így nem fog a kukorica a fogaink közé ragadni.

20. Karácsonyfa lustáknak, ami így minimális költséget, erőfeszítést és helyet igényel. 21. Ha nem áll rendelkezésünkre ott és akkor megfelelő méretű elem, néhány apró fémpénz ideiglenes megoldást jelenthet a problémánkra.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏