21 ember, aki már szemmel láthatóan 2029-ben él

1. Nem tudom, kinek a fejéből pattant ez ki, de ezúton is köszönöm neki! Megjegyzem és valószínűleg sokszor fogom még használni a jövőben… 2. ,,Szerettem volna a nappali természetes fény illúzióját kelteni a pincében található nappalimban, ezért készítettem két ablakot és LED-lámpákat tettem mögéjük.” 3. A ,,gonosz zseni” cím nyertese. 4. Ha egy olyan kutya körmét kell vágni, aki nem szereti, ha vágják a körmét, az mindig drasztikus módszereket kíván. 5. Ez legális?!

6. Ha nincs pénz a javításra, akkor tegyél úgy, mintha direkt volna. 7. ,,A régi telefonom és a Messengeres videohívás segítségével figyeltem meg a kiscsirkéimet, amíg nem voltam ma otthon.” 8. Micsoda kötési rendszerrel dolgozik! 9. ,,Amikor egyszer s mindenkorra meguntam, hogy folyamatosan beb*szom a fejem.” 10. ,,Muszáj voltam anti-cat-terriális védelmet alkalmaznom, máskülönben a macskám szanaszét szedte volna a feleségem születésnapi ajándékait.” 11. ,,Nem engedtem, hogy mű körmöket ragasszon magára a lányom, ezért megformázta őket agyagból.” 12. Rágógumi-csomagolásból joystick okostelefonokhoz.

13. Amikor nincs légkondicionáló a vonaton. 14. ,,Amikor nem akarom, hogy elkenődjön a sminkem, miközben öltözöm.” 15. Idővel majd talán egy medencét is csinál magának homokkal az irodában, hogyha megunja a füves parkot, akkor átsétálhasson a tengerpartra. 16. Tennivalólista + papírklipszek = …

17. ,,Nem volt gyertyám, viszont volt nálam egy narancs és egy kis olaj…aztán eszembe jutott ez a trükk.” 18. ,,Néhány gumigyűrű segítségével újjávarázsoltam a feleségem szétszakadt papucsát.” 19. ,,Megtaláltam a módját, hogy hogyan egyek csipszet úgy, hogy utána ne legyen tiszta olaj és fűszer a kezem.” 20. Ez a fickó könyvet írhatna, ,,Hogyan másszunk ki minden kínos helyzetből?” címmel. 21. ,,Tegnap a barátnőm férjhez ment és képzeljétek…az esküvői ruháján zsebek voltak!!”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏