21 ember, aki meglehetősen egyedi megoldást talált a problémája megoldására

1. ,,Csomagrakodóként számtalan érdekes megoldással találkozok, hogy az emberek miként próbálják meg egyedivé és könnyen felismerhetővé tenni a bőröndjüket. Ez az eddigi legmerészebb megoldás, amit életemben láttam.” 2. ,,A barátnőm és én mindig is egy hatalmas tükröt szerettünk volna a hálószobánkba. Rájöttünk, hogy olcsóbban megússzuk azonban, ha több kisebből készítünk egy nagyot.” 3. ,,Otthon hagytam a késemet és nem tudtam normálisan megenni az ebédem, ezért a főnököm ezt készítette nekem.” 4. Nem volt elég hosszú a sorompó. 5. Ilyen lehet a kerítésfestés a jövőben.

6. Sima billentyűzetből gamer-billentyűzet egy pillanat alatt. 7. ,,Rájöttem, hogy a klímakompresszor fölé lógatott ruhák 3x gyorsabban száradnak.” 8. Ha hideg van, de a pedikűrt már megcsináltad, úgyhogy az embereknek látniuk kell a művedet. 9. Kombinálta a kellemest a hasznossal. 10. ,,Leeresztettem a bojlert, de a cső nem ért el a lefolyóig, úgyhogy elegáns megoldást találtam.” 11. Telefon vaku + vizes palack segítségével készített asztali lámpa. 12. ,,A kutyánknak megtiltottuk, hogy felmenjen az emeletre, de nem hallgatott a szép szóra. Most Vader-t hívtuk segítségül, akitől valamiért halálosan fél a kutyánk.”

13. ,,Szükséged van egy pohártartóra? Egyszerűen menj egy egy lakberendezési boltba, vegyél pár csempét és ragassz valamilyen csúszásmentes anyagot az egyik oldalára.” 14. Többet ésszel, mint pénzzel. 15. Hamar lemerül az okosórád? Többé nem probléma. 16. A “csináljunk rögtönzött ágyat a semmiből” díj nyertese. 17. ,,A szomszédomnak van egy autóforgatója a kertjében.”

Itt látható, hogyan működik.

18. Megtalálta a módját, hogyan ,,próbálja fel” virtuálisan az online látott ruhákat…?

View this post on Instagram

Shop smarter, not harder

A post shared by @ thepaintchipkid on Oct 11, 2018 at 9:21am PDT

19. Nincs otthon medence? Egy kreatív apukának ez sem jelent problémát.

20. ,,Kiderült, hogy a Lego-kockák tökéletesen képesek helyettesíteni a billentyűimet.” 21. ,,Az ipari fűrészkorongból gyilkos dohányzóasztalt készíthetünk.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏