21 ember, aki teljes joggal pályázhat az év idiótája címre

1. A gyanútlan szemlélő azt hinné, hogy ez az édesapa a fia előadását videózza, de ha közelebbről megnézzük láthatjuk, hogy a kedves édesapa épp kosárlabda meccset néz a telefonján…?

  

2. ,,Mint kiderült, a kollégám ebédszünet után hazament, de gondoskodott róla, hogy ne legyek egyedül. A trükkje olyan jól sikerült, hogy én délután 4-ig folyamatosan beszéltem hozzá és észre sem vettem a hiányát. Az igazán meglepő persze nem az, hogy órákon át egy papírdarabhoz beszéltem, hanem hogy megvoltam róla győződve, hogy válaszol is…”

  

3. Sose mondd el a barátaidnak, hogy halálosan félsz a pókoktól. Visszaélnek vele. 4. Mennyire utálhatják őt, akármerre jár… ? 5. Reméljük, a szomszédok is vevők a poénra. 6. Egy kis kora reggeli munkahelyi szívatás. A slusszpoén persze az, hogy a két ajtó 130 méterre van egymástól… ? 7. Hogyan rémiszd halálra a munkatársaidat, barátaidat. 8. ,,A repülőgépünk pilótája úgy döntött, hogy bemutatkozik az utasoknak és feldobja kicsit a hangulatot…”

  

9. Lehet ennyire elborult valakinek az elméje?! A jelek szerint igen… ?

  

10. Vérbeli seggfej, le sem tagadhatná. Igen, ez a furgon hátulja…? 11. A zuhanyfüggöny, amitől garantáltan mini-szívrohamot kap mindenki, aki belép a fürdőszobába. 12. ,,A kollégámat kirúgták a melóból, mert egy macskás fotót ragasztott a mikrohullámú sütőre.” – nem mindenki vevő a poénra… ? 13. Nem akartak fizetni a feladott poggyászért… ¯_(ツ)_/¯ 14. Sok munkahelyen ezért egy elbocsájtás lenne a jutalma, reméljük az ő főnöke vevő a poénra…? 15. Milyen ember lehet az, aki még a saját papagáját is képes megszívatni?!?

  

16. ,,A szomszédok moziba mentek megnézni az AZ című filmet. Ennél több pedig nem is kellett…”

  

17. Képzeld el, hogy halálosan félsz a pókoktól, éjszaka kibotorkálsz a WC-re, félálomban leülsz pisilni, majd mikor felnézel, ez a látvány fogad…

Nem akarom elkiabálni, de ennek a poénnak valószínűleg válás lett a vége…?

18. Tuti tipp seggfejeknek: keverjünk egy kis adag wasabit a pisztácia jégkrémhez, majd kínáljuk meg vele a barátainkat. Ezután már csak annyi a dolgunk, hogy hátradőljünk és élvezzük a showt. 19. ,,24 éves fiú vagyok. Nemrégiben két hétre elutaztam és megkértem a nővéremet, hogy vigyázzon a szobámra. Mikor visszaértem, ez a látvány fogadott…” 20. Menyire szívtelennek kell lenni, hogy valaki oda fel tegye azt a WC-papír tartót?!? 21. Végezetül pedig egy kép, ami bizonyítja, hogy a seggfejeknek már a könyvtár sem szent… ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏