21 ember, aki váratlan problémával találkozott munka közben

1. Ilyen „akadálypályán” képzik ki az elektromos vezetékeken dolgozó szakembereket. 2. Van, akinek akaratlanul is kirakósozással indul a napja. 3. Az egyetlen módja, hogy Te is beleférj a kamerába egy röplabdajátékos mellett. 4. Jól hallottam, panaszkodott valaki az unalmas irodai munka miatt?! 5. A természetfotósok élete sem csak móka és kacagás. 6. „Nemrégiben egy aszfalttal teli tartályt kellett óvatosan kinyitnom. Talán nem látszik, de egy világos sárga esőkabát volt rajtam előtte.” 7. ,,A főnök vette ezeket a labdákat, hogy kevésbé legyen stresszes a munkahelyi környezet…”

8. Még a repülőgép pilóták is kerülhetnek olykor dugóba. 9. ,,Az otthoni munka remek ötletnek tűnt, de csak elméletben.” 10. Nem a legjobb nap a levélsöprésre.

11. Amikor a Tiéd az utolsó működő satu a műhelyben, és nem akarod, hogy valaki ezt is elb*ssza. 12. ,,Egy békés erdei munkára készültem a természet lágy ölén, amióta azonban megláttam ezt a lábnyomot, 2 másodpercenkénti körbenézésből áll a napom.” 13. ,,A munkahelyemen kicserélték a lámpákat. Mos olyan a folyosónk, mint az Alien filmek egyik jelenete.” 14. A kamerák elől semmit sem lehet elrejteni. 15. ,,Megkértek, hogy pakoljak le pár raklap tejet, de majdnem megöltem magam velük.” 16. Ő itt Derek. ,,Éjszakai asszisztensként” (házőrző) dolgozik egy kutyamegőrzőben. 17. Ez az a munkanap, amiről egy kommandós sem szívesen mesél odahaza. 18. ,,Hazaértem a nyaralásból és bekapcsoltam a gépemet, amit előtte úgy hagytam hátra, hogy naivan elindítottam rajta egy frissítést…” 19. ,,Ma munka közben felrobbant a kezemben a stresszlabdám. Ez azért eléggé nyugtalanító.” 20. Valaki elfelejtette, hogy az MRI-ben az „M” a mágnesességet jelenti. 21. A norvég légi mentő pilóták tudják, hogy milyen nehéz jó parkolóhelyet találni.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏