21 ember, akinek a napja váratlanul katasztrófafilmbe illő jelenetbe torkollott

1. Egyszerre megdöbbentő, ijesztő, és kicsit azért lenyűgöző is egyben.

  

2. Ő bármire képes azért, hogy ne kelljen iskolába mennie.

  

3. Vajon mire gondolt a sofőr?! 4. ,,Nagyon közel voltam ahhoz, hogy pocsék délutánom legyen…” 5. ,,Drágám, betörtem a bankba!” 6. Ezt lehetőleg ne próbáld ki otthon! 7. ,,Bezártam magam a WC-be a barátnőm telefonjával és bele akartam olvasni az üzeneteibe. Úgy érzem, mintha valamit titkolna előttem…” 8. Az ilyen dolgok miatt rövidebb a férfiak várható élettartama, mint a nőké.

  

9. Meg persze ilyen sem jutna sohasem eszébe egy nőnek.

  

10. ,,Ma elvégeztem életem első mosását. Nem ment zökkenőmentesen.” 11. ,,Felmásztam a padlásra és találtam egy horror filmbe illő darázsfészket.” 12. ,,A munkatársam fotót akart készíteni egy tarajos süllel, de az állat megharapta és nem akarta elengedni.” 13. ,,Beszállt egy darázs a kocsimba és csak a hamburgerem volt kéznél…” 14. A tengerparti kocsikázás nem jó ötlet még akkor sem, ha több tízmilliós terepjárója van az embernek. 15. ,,A lakótársam macskája egy pillanattal azelőtt, hogy tönkretette volna a napomat.”

  

16. ,,Talán nagyobb volt a nyomás a lezárt lábasomban, mint kellett volna.”

  

17. ,,Hogy kerül ide? És miért pont ide?!” 18. Megfeledkezett a tetőre szerelt kerékpárról és ez csúnyán megbosszulta önmagát. 19. ,,Csak vezettem hazafele a munkából, amikor megéreztem, hogy baj van.” 20. ,,Az egyik kollégánk nyitva felejtette az ablakot tegnap este.” 21. És mi még naivan azt gondoltuk, hogy ilyen csak a mesefilmekben történhet… ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏