21 ember, akinek az egész élete egy véget nem érő Kész átverés show

1. ,,Azt mondták, hogy karácsonyi pulóverparti lesz.” 2. A játék főnyereményének egy Lamborgini-t ígértek, de nem beszéltek az állapotáról.

  

3. A hülyének is megéri.

  

4. ,,Megkértem apámat, hogy hozzon nekünk naptejet a tengerpartra, majd mikor már jól befújtuk magunkat és gyanúsan illatoztunk, rájöttünk a turpisságra…” 5. Most akkor ki ijedt meg jobban?!

6. Azt hiszed, hogy Téged nem lehet becsapni? 7. Tanulópénz volt. 8. ,,A barátaim lefizették az esküvői fotóst, úgyhogy én ilyen képeket kaptam kézhez az esküvőmről.”

  

9. ,,Kegyetlenül át lettem verve.”

  

10. Egyeseknek még a romantikus pillanat sem szent. 11. ,,A kollégáim átrendezték kicsit az íróasztalomat, amíg WC-n voltam.” 12. A kölyök Apple telefont szeretett volna születésnapjára. Láthatóan nem ment át neki a szülők humora. 13. Ez már szinte túl megy a jó ízlés határán. 14. ,,150 ezer forintért rendeltem magamnak iPad-ot az interneten. Egy Apple dobozt kaptam, benne egy szemkötővel (eyepad) .” 15. Még egy híres motorversenyző – például Álex Rins – sincs védve a kollégák szívatásától.

  

16. ,,Az ebédszünetből visszatérve ez fogadott az íróasztalomon.”

  

17. ,,A kollégáim még nem tudják, de a bosszúm 100-szor rosszabb lesz.” 18. Amikor rájössz, hogy nem is a szavazatodra megy ki a játék. 19. ,,Utoljára vettem akciós terméket.” 20. Vajon hányan dőltek be a trükknek? 21. Az élet olykor jobb, mint bármelyik Kész átverés epizód.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏