21 ember, akinek az élénk képzelőerejét jobb dolgokra kellene használni

1. ,,Belopóztam a Volcom nyitóbulijára egy zöldségesnél kapott blokkal a csuklómon.”

  

2. Megsérült a térkő? Csak egy kis türelem és némi Lego kérdése az egész.

  

3. ,,Anyám rájött, hogy akár főzés közben is Facebookozhat.” 4. És a mester kezei szabadok, hogy fontos dolgokat végezhessen velük. 5. Minden autótolvaj rémálma. 6. Ki mondta, hogy úszás közben nem lehet nasizni?! 7. Itt biztosan nem fog váratlanul érni a kifogyott WC-papír. 8. ,,A vendégek mindig azt mondják, hogy stílusos megoldás.”

  

9. ,,Mondtam a fiamnak, hogy ehet a szőlőből, de a felét hagyja meg a testvérének. Kihasználta a joghézagot, így az egész az övé lett végül…”

  

10. Amikor a mérnökök úgy döntenek, hogy lenéznek kicsit a tóra. 11. Amikor már elég nagy vagy ahhoz, hogy kártyázz, de még nincs akkora kezed, hogy kényelmesen kézbe vedd az összes kártyalapot. 12. Ki mondta, hogy az ilyen kütyüket csak az autóvezetők használhatják?! 13. ,,A szüleim egy hétre elutaztak, és azzal fenyegettek engem, hogy figyelni fognak a biztonsági kamerán keresztül. Sok sikert!” 14. A processzor sem melegszik túl és a kezek sem fáznak. 15. Ez a srác új fejezetet nyitott a repülőtéren várakozás világában.

  

16. Amikor egy profi vízvezeték-szerelő horgászni megy.

  

17. Nem az számít, hogy mi van rajtunk, hanem a magabiztosság. 18. Amikor még nincs meg az új autó, de már eldicsekedtél a barátaidnak, hogy megvetted. 19. ,,A kollégám már unta az egész napos ücsörgést, úgyhogy állva folytatta a munkát.” 20. 8 új gumi vagy 1 fekete alkoholos toll? A válasz egyértelmű. 21. ,,A szomszédom rendszeresen feldíszíti a manátusz-formájú postaládáját. Imádom!”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏