21 ember, akinek sikerült lencsevégre kapnia az egy a millióból pillanatot

1. Ez a fehérfejű rétisas berepült, és hirtelen egy szurkoló kezére szállt a labdarúgó mérkőzés kellős közepén.

  

2. ,,Lefényképeztem, ahogy a barátom megcsodálja az óriáskereket.”

  

3. ,,Kiválasztottuk egymást a kisállat kereskedésben.” 4. Tökéletesen egyenes vonalba rendezett buborékok. 5. ,,A kutyám ezen a képen úgy néz ki, mint egy régi vadnyugati körözési plakát rossz fiúja.” 6. ,,Egy méhecske megpróbált virágport gyűjteni a lányom virágos ruhájáról.” 7. ,,A ma reggeli rántottám nagyon elégedetlen volt valamivel.” 8. ,,Így néz ki a konyhám mennyezete az udvarról bevilágító karácsonyi dekorációktól.”

  

9. ,,Minden, amit a macskámról tudni kell – egy képen ábrázolva.”

 

10. ,,Valaki üzenetet küldött nekem, miközben ezt a képet készítettem, amitől rezgett egyet a telefonom és Salvador Dali-stílusú fotót készített.” 11. ,,Csak egy panorámaképet akartam és véletlenül lett egy ikertestvérem.” 12. A kémiai reakció miatt ennek a kémcsőnek az alja úgy néz ki, mint egy erdő. 13. ,,Van egy kedvenc apró rákos ingem. Ma találkoztam egy férfivel, akinek ugyanilyen inge volt, csak nagyobbak voltak rajta a rákok.” 14. Svédországban lencsevégre kapott, rendkívül ritka természeti jelenség. (halojelenség) 15. ,,Ma elcsíptem egy sirály lábat a napfénytetőmön.”

  

16. Ez a felhő épp úgy néz ki, mint egy dohányzó ember.

  

17. ,,Sikerült lencsevégre kapnom egy mosolygó szarvast.” 18. ,,A húgom balerina szeretne lenni.” 19. Csak egy szélvédőn ücsörgő béka. 20. ,,A fotómat tönkretette egy méh – valószínűleg ilyen is ritkán van.” 21. Ilyen munkakörnyezetben kell dolgoznia egy pilótának Észak-Kanadában.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏