21 ember, akire a legváratlanabb pillanatokban mosolygott rá a szerencse

1. „Ezek az érmék felfogták a dédapámra lőtt golyót és megmentették az életét az első világháború idején. Ha nincsenek ezek az érmék, ma én sem vagyok.” 2. Ez a fickó tudja, hogy hova kell parkolni vihar idején. 3. ,,Találtam egy kétdollárost a boltban vásárolt pénztárcámban.” 4. Ha a négylevelű lóhere szerencsét hoz, akkor vajon mi a helyzet az ötlevelűvel?! 5. ,,Ma 104 éves pénzérmét kaptam vissza a boltban.” 6. ,,100% árengedményt kaptam az új Samsung tablet árából.” 7. Lehet, hogy begyakorolt figura volt.

8. ,,Pár másodperccel azután, hogy kiálltunk a kocsival, egyszerűen beszakadt a parkoló…” 9. Ez az ifjú pár több ezer dollár értékű ékszert talált az újonnan vásárolt házukban. 10. Dupla élvezet. 11. ,,A mérkőzés közben véletlenül beejtettem a telefonomat a pályára. A két kedvenc játékosom szelfizett egyet vele, majd visszadobták nekem a nézőtérre.” 12. Mintha mi sem történt volna.

13. Mind a két sofőr helyében az első utam a lottózóba vezetne, mielőtt még elmúlik a szerencse. 14. Egy szerencse WC-papír, aminek a belsejében valódi pénz lapult. 15. Egyedül a kínai nagy falon – ez ám az igazi szerencse! 16. Csak egy pacsit szeretett volna a hősétől, de még annál is többet kapott.

17. Áfonya-jackpot. 18. ,,Véletlenül ledaráltam egy fontos számlát az iratmegsemmisítőben, de a szükséges rész szerencsére épen maradt. 19. Valószínűleg megesett a szíve ennek a csavarnak a gumiabroncson. 20. Már két tojássárgához is szerencse kell, na de háromhoz! 21. ,,Találtam egy páncélszekrényt a szőnyeg alatt a házban, amit most vásároltam.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏