loading...

21 ember, akit nem lenne szabad a konyha közelébe engedni

Egyes emberek nem születtek profi mesterszakácsnak, ám ennek ellenére mégis garantált, hogy ahányszor a konyhába tévednek, akkor emlékezetes pillanatokat hagynak maguk után. Sajnos nem mindig pozitív értelemben, ahogy az történt például cikkünk hőseivel is, akik olykor a legegyszerűbb turmixkészítés, vagy épp palacsintasütés közben vallottak látványos kudarcot.

1. ,,3 éves koromban beraktam a szüleim telefonjait a mikróba, hogy gyorsabban feltöltődjenek. 17 évvel később még mindig meg van nekik a mobil, és nem hagyják, hogy elfelejtsem, amit tettem.” 2. Ez történik, ha eltávolítjuk az égőrózsákat a tűzhelyről. 3. ,,Csak egy turmixot szerettem volna készíteni.” 4. ,,Azt mondtam a fiamnak, hogy ha megtölti ezt a szűrőt vízzel, megveszem neki az autót, amit szeretne. Mi a f*sz, kérdem én?! Mi a f*sz???” 5. Ezért nem szabad “egy pillanatra kiugrani” a konyhából. 6. Ezzel véget ért a pazar vasárnapi grillezés.

7. ,,Mielőtt elkezdtem sütni, azt hittem, hogy jó napom van.” 8. ,,Ne is kérdezd…” 9. ,,A lányom házi hableányos tortát szeretett volna. Megpróbáltuk.” 10. ,,Egy barátom megpróbált macaron-t készíteni. Ez lett a vége.” 11. ,,Talán kicsit még finomítanom kell a technikán.” 12. ,,Azt hittem, tudok főzni. Kiderült, hogy tévedtem.” 13. ,,Két dologra jöttem rá. Az egyik, hogy ez a fedő nem alkalmas főzésre, a másik, hogy a mai vacsora kicsit darabos lesz.” 14. ,,Az első saját készítésű mézeskalácsom.” 15. ,,A legrosszabb steak, amit életemben ettem.” 16. ,,Ez a reggeli palacsintasütésem eredménye.” 17. Szeletelt kolbász paradicsommártással, joghurtos öntettel és hagymával. 18. ,,Egy kétezer forintos vegán pizza, amit a barátom 1 óra várakozás után kapott.” 19. ,,Az első gluténmentes muffin iránt tett próbálkozásom eredménye.” 20. ,,Rendeltem egy vegetáriánus hotdogot olívabogyókkal. Ezt kaptam.” 21. ,,Apám bedühödött a pizzára, ezért átdobta a szomszéd kerítésére.”

forrás

loading...

Ezt láttad már?

18 őrült tény, ami után más szemmel nézünk a mindennap használt termékeinkre

Napjainkban a szupermarketek minden eddiginél gazdagabb választékot kínálnak számunkra: a családi vacsora közben elfogyasztott ételek …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?