21 erőteljes fotó, amely megmutatja az őszinte szeretet erejét

Ha már kezdenél beletörődni abba a szomorú ténybe, hogy a világ már sokkal embertelenebb és ridegebb hely, mint régen, ha már azt hinnéd, hogy az őszinte szeretet kihalófélben van, megnyugtatunk: ez nagyon nincs így! Habár a hírekből nagyrészt csak a gyűlölködés, az ellenségeskedés és a negatív impulzusok áramlanak, valójában az emberek nem felejtettek el szeretni, és bár rohanó világban élünk, ahol egyre kevesebb időnk van bármire is, szeretteinkre, családtagjainkra, barátainkra mindig tudunk időt szakítani. Ezek a képek tökéletes bizonyítékai annak, hogy milyen is az őszinte szeretet ereje! 🙂
Édesapám egyik reggel szív alakban szórta szét az udvaron a madáreleséget, hogy anyukámat ez a látvány fogadja ébredéskor.

Ma tudtam csak meg, hogy amikor ez a kép készült, aznap édesapám egy olyan autóbalesetnél helyszínelt, ahol két gyermek vesztette életét, három nappal karácsony előtt.

Egy jól nevelt gyermek őszinte bocsánatkérése.

Egyszerűen boldog vagyok, hogy vannak nekem.

Mindig elhoztuk a nagymamánknak a felesleges aprópénzünket, mert imádta a perselyébe tenni őket. A 98. születésnapjára papír pénzzel leptük meg, nézzétek az arcát!

A kislányom unszolására ma ezt a két cicát fogadtuk örökbe az állatmenhelyről.

Amikor a vőlegényem olyan dalt hallgat, ami szerinte nekem is tetszene, felírja egy papírra, hogy amikor hazaérek, meghallgathassam.

Ez a kedvenc családi fotóm, mióta megszületett a gyermekünk.

Ez a kisfiam kedvenc Lego figurája, mert úgy néz ki, mint én.

Nagyapám és régi jó barátja, Wynton, egy hidegnek ígérkező téli séta előtt.

A 6 hónapos ikerlányaim, akiket mindennél jobban szeretek ezen a világon.

A nagymamám néhány hónapja elhunyt, ma először látogattam meg a házát. Megláttam, hogy így tárolta az esküvői ruháját az egyik szobában…

Egyedülálló anya voltam, úgy gondoltam, hogy megengedhetünk egy harmadik családtagot. Ez a macska azóta is tökéletesen kiegészít minket.

A nejem 1976-ban született, 3 évvel a nagymamája halála után. Karácsonykor egy 1973-as hangfelvételt kapott ajándékba, amin végre először hallhatta a nagymamája hangját.

A legkisebb gyermekem fejformáló sisakot visel, így most az egész család szolidaritásból sisakot hord.

Apám és én elkészítettük ezt a régi családi fotót 34 évvel később.

A nagymamám nemrég elhunyt, édesanyám pedig megtalálta ezt a képeslapot, amiben 2 éves koromban adtam 10 centet adtam a nagyinak, ő pedig egész életében őrizgette.

Az apám utálta anya bögregyűjteményét, ezért dobozban kellett tartania azokat, az új barátja viszont készített neki egy egyedi szekrényt, hogy kiállíthassa azokat.

A nejem meg akart lepni, ezért a 12 órás műszak után még letakarította a havat a kocsimról. A világ legszerencsésebb férfijának érzem magam!

Édesanyám minden születésnapomra tortát készített nekem. Tavaly elhunyt, ezért most édesapám próbálta meg folytatni a hagyományt.


forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏