21 fotó, ami bizonyítja, hogy a világ még mindig csodálatos dolgokat rejteget számunkra

1. Fosszilizálódott dinoszaurusz bőr. 2. Egy kék bálna koponyája.

  

3. Így néz ki egy meghámozott aloé levél. 4. Egy gyík, aminek egy újabb végtag nőtt a farka helyett. 5. Négyzet alakú vízcseppek egy trambulinon. 6. Egy látszólag teljesen mozdulatlan szobanövény egy napja.

7. A korrózió ezen a fürdőszobai csapon épp úgy néz ki, mint egy térkép. 8. Sütőtök formájú szőlő. 9. A világ legmenőbb birkái.

  

10. Egy aprócska növény, ami egy autó ajtajában indult növekedésnek. 11. Egy macska, aminek színátmenetes a szőre. 12. Megfagyott hullám a Bajkál-tavon. 13. Albínó katicabogár. 14. Azt hitted, hogy a krokodil lebeg a vízben? 15. Egy fa gyökere, ami teljesen eldeformálta az útburkolatot. 16. Akváriumon átsütő napfény.

  

17. Ezek a pipacsok látszólag keresztezik egymást, pedig valójában egyik vonal sem ér a másikhoz. 18. Az Amerikai Egyesült Államok kelet-kaliforniai Fehér-hegységében található Matuzsálem-fa a világ legöregebb élő organizmusa. Hozzávetőlegesen körülbelül 4850 éves. 19. Ez a sütőtök olyan színű, mint egy görögdinnye, és olyan a formája, mint egy almának. 20. Koromfekete gyík. 21. Végezetül pedig egy hibernációból felébredt teknős.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏